Cisztám van, nagy a baj az alábbiak alapján?
Meddőségibe járok, közel 5 hónapja. Eddig egy inszem-en vagyok túl, sikertelenül. El akartuk volna kezdeni a másodikat, de az előző hónapban találtak egy 29 mm-es cisztás képletet, ami pár nap múlva 16 mm-esre csökkent. A doki azt mondta, hogy úgy tűnik felszívódik magától, nincs baj, nem kell semmit se szednem rá de az inszeminációt nem kezdhetem el. Most, a következő hónapban, a 3.napi UH szerint 40 mm-es lett ez a ciszta. Persze inszem továbbra sem lehetséges, ráadásul 1 hónapig fogamzásgátlót kell szednem. Segíteni fog ez?
Nem nagy ez már egy kicsit?
Annyira el vagyok keseredve... csak úgy röpülnek a hónapok és úgy érzem nem tudom már tovább csinálni... egyfolytában találnak valamit... :(
Lányok! Minden elismerésem a Tiétek. Én nem is tudtam, hogy az inszemináció is ilyen szörnyen körülményes. Köszi, újra tanultam valamit.
Kitartást és sok sikert kívánok Nektek!
Sajnos a kezelésektől megnő a ciszták lehetősége. Nekem a dokim a Clostyt nem írja fel mert, mint mondta "nem akarlak még cisztával is kezelni".
Sajnos előfordul. Ha folyamatos kontroll alatt vagy, ne aggódj. Ezek a menstruációs ciklussal együtt létező, növekvő-visszahúzódó életűek, ezért szabályozzák ezt most fogamzásgátlóval.
Nálam is így volt, megoldotta a problémát.
Ne keseredj el, csináld végig, ettől simán lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!