Sűrű, darabos folyás utalhat terhességre?
A beágyazódás a fogantatás után 10-12 nappal fejeződik be, terhességi jeleket csak ez után érdemes keresni, és tesztet is csak ez után érdemes használni.
A folyásoddal nőgyógyászt javasolok.
Ja, és még valami: ha körülnézel a terhességi és teherbeesési fórumokon, rengeteg olyan nőt találsz, aki ma már bánja, hogy a rendezetlen ciklusára fogamzásgátlót írt fel az orvosa, sokaknak vizsgálat nélkül. A fogamzásgától nem rendezi a ciklust, hanem átveszi a petefészek szerepét. Amikor ezek a nők leállta a tablettával, mert gyereket szerettek volna, kiderült, hogy az alapproblémájuk még mindig kezeletlen, sok esetben az évek alatt súlyosbodott is.
[link] 62. Komolyka
"A vérzésem sosem volt rendszeres, és azt ma már nagyon bánom, hogy fiatalon nem voltam erőszakosabb, nem mentem el másik nőgyógyászhoz, amikor az első csak tessék-lássék vizsgált meg. Aztán kaptam fogamzásgátlót, eleinte olyat, amit hormonzavarra adnak, de ahogy 2 éve kiderült, a hormonzavaromat nem oldotta meg."
[link] &p4=2 17. Komolyka (szintén)
"Kb. 2, 5 éve van terítéken a baba-téma, de valójában rövidebb ideje próbálkozunk élesben.
2, 5 éve abbahagytam a fogamzásgátlót (szedtem előtte vagy 7 évig), azután jöttek a rossz citológiák, majd egy méhszáj-műtét. A vizsgálatok közeben, a műtét előtt és után nem volt kívánatos, hogy teherbe essem, úgyhogy ezekkel elment kb. 1 év.
Amikor már nem voltam rák-gyanús, akkor jött elő a hormon-probléma, ami, meg vagyok győződve róla, fiatal korom óta fennállt, csak a fogamzásgátló "elfedte". "Áldom" is a mai napig anank a nőgyógyásznak a nevét, aki annak idején anélkül írta fel először a fogamzásgátlót, hogy rendesen kivizsgált volna.
Szóval utána jött 3 hónapon át a stimulálás gyógyszerekkel, de azok sem vezettek eredményre. A dokim meg egyre inkább a Kaáli Intézetet emlegeti. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!