Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sűrű, darabos folyás utalhat...

Sűrű, darabos folyás utalhat terhességre?

Figyelt kérdés
Múlt hét szerdán együtt voltam a barátommal. Nem feküdtünk, csak majdnem, de végül úgydöntöttünk, hogy még várunk vele. A pénisze viszont már félig bennem volt, és nem védekeztünk. Nem mozgott bennem, nem tartott semeddig, csak egy kicsit betette, majd ki is vette... Most sűrű és darabos folyásom van, utánaolvastam, ez valóban utalhat terhességre? Mit gondoltok?
2009. aug. 17. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A folyásból nem lehet következtetni. Inkább fertőzés.
2009. aug. 17. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A darabos folyás inkább valamilyen fertőzésre (inkább gomba, de lehet bakteriális is) utalhat. Nem feltétlenül viszket a fertőzés, van amikor először a folyás jelentkezik. Azt, hogy terhes vagy-e a folyásból nagyon nehéz megjósolni, én inkább a fertőzést mondanám oknak. Mivel még nincs egy hete sem a dolognak, a megtermékenyített petesejt 7-10 nap között ágyazódik be, tehát teszt sem mutatná ki, de ennyitől nagyon kicsi az esély rá (bár ez függ a ciklusodtól is).
2009. aug. 17. 13:33
 3/8 A kérdező kommentje:
A ciklusom teljesen egyenetlen, nemsoká kapok fogamzásgátlót, hogy rendbe tegye. 4-5 éve menstruálok de még egyszer sem jött meg pontosan, éppen ezért soha nem tudom kiszámítani, hogy mikor kéne megjönnie, erre nem számíthatok ilyen esetben... Köszönöm a válaszokat egyébként! Valamelyik nap felkeresem a nőgyógyászomat...
2009. aug. 17. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:

A beágyazódás a fogantatás után 10-12 nappal fejeződik be, terhességi jeleket csak ez után érdemes keresni, és tesztet is csak ez után érdemes használni.

A folyásoddal nőgyógyászt javasolok.

2009. aug. 17. 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja, és még valami: ha körülnézel a terhességi és teherbeesési fórumokon, rengeteg olyan nőt találsz, aki ma már bánja, hogy a rendezetlen ciklusára fogamzásgátlót írt fel az orvosa, sokaknak vizsgálat nélkül. A fogamzásgától nem rendezi a ciklust, hanem átveszi a petefészek szerepét. Amikor ezek a nők leállta a tablettával, mert gyereket szerettek volna, kiderült, hogy az alapproblémájuk még mindig kezeletlen, sok esetben az évek alatt súlyosbodott is.

[link] 62. Komolyka

"A vérzésem sosem volt rendszeres, és azt ma már nagyon bánom, hogy fiatalon nem voltam erőszakosabb, nem mentem el másik nőgyógyászhoz, amikor az első csak tessék-lássék vizsgált meg. Aztán kaptam fogamzásgátlót, eleinte olyat, amit hormonzavarra adnak, de ahogy 2 éve kiderült, a hormonzavaromat nem oldotta meg."

[link] &p4=2 17. Komolyka (szintén)

"Kb. 2, 5 éve van terítéken a baba-téma, de valójában rövidebb ideje próbálkozunk élesben.

2, 5 éve abbahagytam a fogamzásgátlót (szedtem előtte vagy 7 évig), azután jöttek a rossz citológiák, majd egy méhszáj-műtét. A vizsgálatok közeben, a műtét előtt és után nem volt kívánatos, hogy teherbe essem, úgyhogy ezekkel elment kb. 1 év.

Amikor már nem voltam rák-gyanús, akkor jött elő a hormon-probléma, ami, meg vagyok győződve róla, fiatal korom óta fennállt, csak a fogamzásgátló "elfedte". "Áldom" is a mai napig anank a nőgyógyásznak a nevét, aki annak idején anélkül írta fel először a fogamzásgátlót, hogy rendesen kivizsgált volna.

Szóval utána jött 3 hónapon át a stimulálás gyógyszerekkel, de azok sem vezettek eredményre. A dokim meg egyre inkább a Kaáli Intézetet emlegeti. :-(

2009. aug. 17. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Terhességnek nem hiszem hogy terhesség inkább valami fertőzés lesz. Az lesz a legjobb ha felkeresed a nőgyógyászodat.
2009. aug. 17. 15:14
 7/8 anonim válasza:
sürgősen keress fel egy nőgyógyászt mert hüveji fertőzésed van
2009. aug. 17. 15:17
 8/8 A kérdező kommentje:
A ciklusommal voltam már nőgyógyásznál, homeopátiás gyógyszert írt fel, annyit tett hozzá, hogy lehet, hogy az első adag beszedése után használ, de lehet, hogy évekig kell használnom, mire helyrejön a ciklusom. Ezért abba is hagytam a gyógyszert, csak nyűg volt... Évek múlva magától is helyre állhat... Épp ezért akarom kipróbálni a fogamzásgátlót. Orvos ismerős nem mondott semmi ellenérvet, amiért ne lenne ajánlott használnom, de mindenesetre köszönöm a válaszaitokat!
2009. aug. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!