Ma van a nagyon nem várt napja -ez a 33. napom! Most délben teszteltem Gabriellel és negatív lett! Lehet ebből még babó?
Figyelt kérdés
vagy ez tutti negatív?2009. aug. 17. 12:46
11/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2009. aug. 17. 15:26
12/23 anonim válasza:
Szerintem simán lehet még babó. Vegyél egy érzékenyebb tesztet. Nekem az Easy Pregnancy már a nemvárt napján reggel 1 perc alatt pozitív lett. De mivel nem voltam biztos benne, csináltam még egyet (Clearblue). És az is az lett. Bármelyiket tudom ajánlani. Próbáld ki, én drukkolok.
13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. aug. 17. 19:40
14/23 anonim válasza:
Írj, hogy mi volt! 14:46-os vagyok! vettél tesztet? Sikerült? Írj
15/23 A kérdező kommentje:
vettem és negatív:( de még nem jött meg! ma a 8. napom van, hogy késik, holnap szerintem megyek dokihoz...
Neked?
2009. aug. 24. 10:36
16/23 anonim válasza:
Hát szorítok... nekem már van egy édes kislányom, 2 hós, nem akarok már többet azt hiszem, úgyhogy nekem már nem kell teszt! Akkor nálad nem várjuk a mensit...:)
17/23 A kérdező kommentje:
:)
gratula a kislányodhoz!
:)
2009. aug. 24. 13:42
19/23 anonim válasza:
A legjobb, amit tehetsz, hogy elmész dokihoz. Nálam elég érdekes furcsaságok derültek ki, menzeszem már júni eleje óta nincs, terhességet megállapították, de picikét, most izgulok a kontroll UH miatt. Annyi féle változat van, bár ezek az érzékeny tesztek ma már elég sokat segítenek, néha éppen ezért tudják nagyon összekavarni az embert.
Szurkolok, hogy a doki megcáfolja Neked a teszt eredményét! Írj holnap, hogy mi volt!
20/23 A kérdező kommentje:
hát sajnos megjött :( 11 napot késett,ilyet még nem csinált! most már tényleg nem veszek több tesztet és nem fogom beleélni magam! és csak, ha kimarad 2 mensi, akkor lesz majd csak gyanús!!!!!!!!
2009. aug. 27. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!