Gabriellel ( 20-as érzékenységű) Péntek du-án és szombat reggel nagyon halvány pozitívat teszteltem. Utána napközben clear blueval (50-es) és Lilyvel (25-ös) negatívat. Aug.31-én lehetett peteérésem. Lehetek babás?
Figyelt kérdés
Ilyenkor sokkal egyértelműbbnek kellene lennie nem?2009. szept. 20. 08:26
1/3 anonim válasza:
Figyelj, lehetsz babás. De én azt mondom Neked, hogy várj egy pár napot és tesztelj újra, és mindenképpen reggel.
Nálam egyébként pont fordítva volt, hogy a celarblue meg a lilly kimutatta a gabriel meg nem. Szóval ne add fel a reményt, drukkolok!
2/3 anonim válasza:
Nekem a nemvárt előtti (vagy azelőtti) estén a Gabriel nagyon haloványka volt. Másnap reggel a Clear Blue egyértelműen pozitív lett. Azóta nem csináltam tesztet, felesleges. Jó, nekem megállapította az orvos is másnap egy benti teszttel, meg most pénteken egy ici pici pöttyöscskével, hogy babát várok.
3/3 anonim válasza:
Nekem amikor halvány pozitív lett a Gabriel, akkor a Clearblue erős pozitív lett. Én ugyanabból a vizeletből teszteltem ezzel a kétfajta teszttel. Ha nem jön meg, kb. 3nap múlva tesztelj újra reggeli első vizeletből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!