10-es teszt kimutatná már ha terhes vagyok? Szombat reggel tesztelnék, hétfőre nem várom.
szia
Én keddre nem várom!
Most először nem érzek annyira késztetést a tesztelésre!Te érzel esetleg valami változást magadon?
mióta próbálkoztok?
e.
Köszi a válaszokat....nézegettem neten teszteket és a corax be sure nevü tesztet vettem meg...(a netes tájékoztatóba az volt h 12 dpo-n már lehet tesztelni)...erre megveszem a tesztet és rá volt írva h mensi után 1 nappal lehet tesztelni :)) uh várok :))
Mindenkinek sok sikert!
Kedves e: késztetést éreztem vmi miatt :) de nem jött össze :D várnom kell! Sok sikert Neked is!!!!!!!!
szia Kérdező!
nekem ma reggelre rózsaszínes folyásom van de olyan másmilyen
anyukám viszont nagyon beteg!abba fogok belehalni
talán ezért nem érzem a késztetést!
tuti megfog jönni
az meg hogy negatív nem jelent semmit van akinek kevesebb hcg-t termel a szervezete az is lehet hogy csakk holnap mutatja majd ki!
ne kenődj el amíg nincs mensi addig lehet babuci
szorítok
e.
Kérdező teszteltél?
eredmény?szoríííííííííítok
e.
nem tudok biztosat még..
tegnap barnáztam egy kicsit ez elmúlt....időn túl lett egy pozi tesztem de nem tudom h az számít-e így...
akkor utána x-epilel lett egy nega tesztem....de ez nem hiszem h olyan érzékeny mint a corax....
Uh nem tudom...Nálad mi a helyzet? Köszi a drukkkot!
Köszönöm :)
Már a 6. hetet töltötöm holnap :)
Veled/tek mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!