Én most teszteltem, Gabriellel 25UI/L, és nem egyből, hanem pár perc múlva megjelent 1 halvány csíkocska, lehet baba?
Figyelt kérdés
Az a csík halvány volt nem is tudom,hogy halvány rózsaszín,vagy fehér,de volt ott vmi,most akkor ez mit jelent?Ez szellemcsík is lehet?És ha szellemcsík akkor már bizti nem baba?Kb fél óra múlva néztem,már csak a kontroll csík látható,de az is halványodott.Jó ez a gabriel teszt szerintetek?Lányok segítsetek!!!!!Köszi előre is!!!!!2009. aug. 15. 16:45
1/7 anonim válasza:
a teszt valoszinuleg jo. miota kesik a mensid? 2-3 nap mulva mindenkeppen ismeteld meg a tesztet, akkor mar biztosabb eredmenyt kell, hogy adjon!
drukkolok hogy 2 csikos legyen!!!!
2/7 anonim válasza:
Reggeli tesztből erősebb a második csík.
Itt vannak az én tesztjeim (100Ft/bd, azért nem szégyellem ide kirakni), nemvárt előtt két naptól.
3/7 anonim válasza:
És ezek egy napon készültek? Mert egyre sötétebbek.
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy meg kellett volna várnom a reggelt.Mennyire jó az a teszt?múlt hó 5-e volt az utolsó mensim első napja.Akkor nem kellett volna már pozinak lennie?Utolsó válaszoló,láttam a képeket,az utolsó tesztednél,mennyi ideje késett már?
2009. aug. 15. 17:54
5/7 anonim válasza:
Nem, nem egy napon készültek. :-) Egymás utáni reggeleken lőttem el ezeket a teszteket.
A képen az utolsó teszt 4 napos késésnél készült.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!Nekem már több napja késik,és csak az a halvány vonal jelent meg!Annyira idegesít,amikért nem vártam reggelig!De még mindig semmi jele,hogy meg akarna jönni,Se folyás,se hasfájás,semmi!
2009. aug. 15. 18:33
7/7 anonim válasza:
elso vagyok. mi ujsag azota? drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!