Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most teszteltem halvány...

Most teszteltem halvány pozitívat Gabriellel. Ez már 100 % hogy baba? Holnapra vagy holnap utánra nem várom! Halvány de jól kivehető!

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tuti:)! BAbás vagy:)! Gratulálok!!
2008. dec. 8. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
gratulalok:))
2008. dec. 8. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én is gratulálok ugyanis babás vagy!
2008. dec. 8. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a 13. dpo-n nem várt előtt egy nappal teszteltem nagyon halványat Gabriellel, de olyan halványat, hogy először szellemcsíknak véltem. Most töltöttem be a 12. hetet :-)
2008. dec. 8. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is aznap teszteltem, amire nem vártam és nagyon halványan lett poz. 2 nappal később már teljesen egyértelmű és erős volt a vonal. Gratulálok!
2008. dec. 8. 21:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Reggel is halvány pozitív lett. De félek mert mensi görcsik vannak...ha elmennék dokihoz még nem látna semmit,mert nov 26.volt pém és akkor voltunk csak együtt,szóval még elég fiatalka.
2008. dec. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!