Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Talán ez terhesség?

Talán ez terhesség?

Figyelt kérdés
2 hete iszonyúan fáj a mellem és be is van duzzadva. Felszalad rám pár hét alatt 5 kiló és egyik nap émelygek,másnap meg felzabálom ami itthon van. Elsején volt a menstruációm első napja. Valaki tud segíteni,hogy ezek,minek a tünetei? Tesztet majd hétfőn vagy kedden tudok venni.
2012. nov. 24. 21:57
 1/10 anonim válasza:
Hát van barátod? vagy lefeküdtél valakivel a menstruációd után? védekeztetek? le lett ellenőrizve? (Kicsit bővebb információt írhattál volna :) )
2012. nov. 24. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocs,csak kutyafuttában írtam körbe,igazad van :). Van vőlegényem,és igen ,voltunk együtt,ahogy az pároknál lenni szokott :). De fogamzásgátlót szedek. Szóval emiatt nem tudom,hogy mi van. Bár múlt hónapban elfelejtetem egy szemet bevenni és lehet későn pótoltam.Jajj,mostanában eléggé szétszórt vagyok és fáradt is a munkám miatt. Szóval nem tudom,mert tudom,hogy biztosat csak az orvos tud mondani,de mire ott időpontot kapok...
2012. nov. 24. 22:09
 3/10 anonim válasza:

Nem sok mindent tudok a fogamzás gátlókról de esemény utáni tabletta ki van lőve ha már két hete kezdődött. Terhességi tesztel próbáld vagy sürgősen menny el dokihoz. Kórházban ha jól tudom nem kell idő pont de lehet most hülyeséget mondtam. Bár ha reggelente nincs hányinger, hányás akkor kevesebb esélyt látok a terhességre. (Bár lehet hogy nem mindenkinél jelentkeznek ezek a tünetek őszintén nem tudom) De a legjobb tanácsom most a doki. :) remélem valamit segítettem! :)

Ui: Az hogy későn pótoltad az miatt nem hinném hogy terhes lennél.:) de doki az mindent tud!!

2012. nov. 24. 22:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az,hogy egy későn bevett (eltelt 12 óra)fog.gátló már baj.Akkor már nem véd rendesen. Hát 3 hét múlva dokihoz is megyek,akkorra van időpontom. És pl tesóm 3 terhességet csinált végig hányinger nélkül,úgyhogy ezen tünet hiánya semmire nem garancia.
2012. nov. 24. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Tesztelj. Ha már ilyen tüneteket észlel, és terhesség okozza, akkor már bőven kimutatja. Úgyhogy ha negatív, akkor nagyon valószínű, hogy más áll a dolog mögött.
2012. nov. 25. 08:41
 6/10 Ufobaby ***** válasza:
Szerintem nagyon kevés az esélye, hogy teherbe ess...mármint nekem is volt, hogy kihagytam gyógyszert és mivel elég régóta szedtem, a szervezetemben benne volt a gyógyszer hatása...ne ess kétségbe, mindenkinek változik a mensi előtti tünete, mégha gyógyszert is szed!
2012. nov. 25. 11:43
 7/10 A kérdező kommentje:
"mensi előtti tünet"? hol van nekem még,hogy menstruáljak,és a hízás,evés az menstruációs tünet :)?
2012. nov. 25. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha 1-jén volt az utolsó menzeszed első napja, és két hete érzed a tüneteket, akkor vagy az előző ciklusban estél teherbe, vagy nem hiszem, hogy terhes vagy. Kb. két hete kellett lennie a peteérésednek, és mostanság kezdhetnéd el érezni a tüneteket. Tesztet is legfeljebb 1-2 nappal a következő menzesz előtt érdemes csinálni, különben nem mutatja ki (bár ha ezek tényleg terhességi tünetek, akkor már biztos van elég HCG a szervezetedben).
2012. nov. 25. 18:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi Utolsó.Hát nem tudom,mert fura volt az utolsó menstruációm,nem ilyen szokott lenni. Hát remélem azért nem vagyok terhes,mert nem vágyom ilyen dolgokra még.
2012. nov. 25. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Akkor viszont tesztelj, amikor tudsz. Ilyenkor már délutáni vizeletből is ki kell mutatnia.
2012. nov. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!