Mondjuk hogy barátnőm teherbe esett. Milyen módokon lehetne ezt megszüntetni?
Figyelt kérdés
nem esett teherbe! csak nemtudom hogy mivan ilyenkor.. meddig lehet tenni ellene? hogy ne legyen... nemértek ehez.. és mondjuk ha már megszülte,én nem akarom,de ő igen..akkor mivan? ha nem vállalom a gyereket akkor mivan? fizetnem kell?2012. nov. 23. 21:54
1/21 anonim válasza:
abortusz a 12. hétig,, vagy 3 napon belül tabletta.
Megtarthatja, és azt hiszem kell gyerektartást fizetni.
meg ugye ott egy gyerek aki szeretné ha lenne apja...
2/21 anonim válasza:
MEGSZÜNTETNI? Atya isten.
Védekezz. Óvszer! Húzd a p öcsödre! Vagy ne szexelj, mert buta vagy hozzá.
4/21 anonim válasza:
Bizony,hogy fogsz fizetni minden elpotyogtatott gyerek után,akiről az apasági vizsgálat kimutatja,hogy a tiéd.Tudom,ezt sem akarod,de erre a bíróság fog kötelezni.
5/21 anonim válasza:
Ha megtartja akkor neked akár 24. évig is vonják a fizud 20%-át, gyerektartásként. Ne légy hülye és ne higgy egyetlen lánynak sem te is védekezz még ha azt is mondja, hogy védekezik. Jobb a kettős mint a "véletlenül" elfelejtettem bevenni a gyógyszert.
6/21 A kérdező kommentje:
szeretjük egymást,régóta együttvagyunk.. ő akar gyereket, én nem... félek hogy elhagy ezért.. de én nemakarom.. vele akarom leélni az életem..de akar gyereket én nem:(((((((
2012. nov. 23. 22:00
7/21 anonim válasza:
Akkor főleg vigyáz. Hány évesek vagytok?
8/21 A kérdező kommentje:
én 23 ő 19.. de ez minden vágya:( nekem meg ő
2012. nov. 23. 22:05
9/21 anonim válasza:
Kamu. 23 éves, és nem tudja, hogy hogyan lehet védekezni, vagy elvetetni egy gyereket, és még írni sem tud? Nekem ez kisit hihetetlen. De ha tényleg itt tartasz 23 évesen, akkor ne is legyen gyereked még nagyon nagyon sokáig!!! És nap mint nap döbbenek le korunk tudatlanságán... 24 éves lány
10/21 Jégtánc válasza:
Akkor viszont figyelj te is a védekezésre,használj óvszert.Hiába mondja hogy szedi a gyógyszert.Mindkét félnek egyet kell értenie a családalapításban.Ha esetleg mégis terhes lesz,akkor sajna így jártál.Ha nem szeretnéd a gyermeket,attól ő még a tied is.Ha ő megtartaná és te úgy döntesz hogy mégsem vele akarod leélni az életed akkor gyerektartást kell fizetni ahogy előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!