Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti - Ha valakinek hosszabb...

Closti - Ha valakinek hosszabb ciklusa van (mondjuk 33 nap) akkor nem is a 3. ciklusnapon kellene kezdeni a closti kúrát hanem később?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Leginkább úgy kellene szedned, ahogy az orvosod előírta.

De, ha ez megnyugtat, nekem nem is volt rendes ciklusom. Volt, amikor 3-4 hónap után jött meg, vagy még később, volt hogy gyógyszerrel hozták meg és nekem is a 3. napon kellett kezdeni. Az más kérdés, hogy nem lett tőle peteérésem és babám se.

2012. nov. 6. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan 32-34 naposak, és a 3.ik naptól kellett szednem 2*1 et 5 napon át, majd a 11.ik nap uh ahol 15 mm es tüszőt láttak végre...
2012. nov. 6. 14:20
 3/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A clostit mindig a ciklus eleje körül kell kezdeni, mindegy hogy milyen hosszú.

Egyébként ha azért volt hosszabb máskor, mert mondjuk nem volt peteérésed, akkor ha a closti teszi a dolgát, szépen le fog rövidülni az a ciklus 28 nap körülire. :-)

Elvileg! :-)

2012. nov. 6. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:

2es vagyok.

3as megnéznéd a kérdésem? akkor a clostitol elvileg ha a doki szerint okt 28 adikán volt pé.m akkor most 11.én kéne megjönni, nem pedig 15.e körül?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. nov. 7. 10:36
 5/10 Manka68 ***** válasza:

Szia Kedves Utolsó!

a vérzésed hosszához sajnos én sem tudok hozzászólni.

Viszont ha 28-án volt peteérésed, akkor valóban 11-e körül kéne (nem) megjönnie a következő vérzésnek. Legalábbis elvileg mindenkinek 14 nap körüli a normális luteális szakasz. Van akinek 12, van akinek 16, de ez egyénenként mindig ugyanannyi, ha a ciklus rendszertelen, akkor mindig a peteérés előtti szakasz a változó hosszúságú, az ovu utáni állandó. Én a helyedben 11-ig várnék, aztán kezdenék tesztelni.

Drukkolok!

2012. nov. 12. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Ó, köszi:)Még ma se jött meg, szerintem késöbb volt peteérésem, mint ahogy a doki mondta, már ha volt...

Ma reggeli tesztem negatív, de még akkor van 2 napom kb, a nemvártig, ha az általam érzett peteérést nézem..

Bár a melleim majd leszakadnak, és kicsit szédelgek néha, remélem sikerült.Ja és tuti még magas a hőm, érzem.Jaj remélem sikerül!!!

2012. nov. 12. 12:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam ultrahangon és egy 17 il.. egy 20 mm-es tüszőm van eddig :-) 12. ciklusnap
2012. nov. 16. 19:27
 8/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Akkor mostanában lesz ovu, vagy ha kapsz tüszőrepesztőt, akkor azt kb most kell beadni. :-) Szerintem ez most egy szép 28 napos ciklus lesz. :-)

2012. nov. 17. 08:02
 9/10 A kérdező kommentje:
sztem tegnap volt, akcióztunk is mostanában végig :)
2012. nov. 19. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:

2es 6os vagyok..

Megjött..És megint szedem a clostilt..CSak az a baj h elfelejtettem a 3.napon elkezdeni..Szerintetek az gáz ha a 4.en kezdtem el.??

2012. nov. 20. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!