Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjuk hogy barátnőm teherbe...

Mondjuk hogy barátnőm teherbe esett. Milyen módokon lehetne ezt megszüntetni?

Figyelt kérdés
nem esett teherbe! csak nemtudom hogy mivan ilyenkor.. meddig lehet tenni ellene? hogy ne legyen... nemértek ehez.. és mondjuk ha már megszülte,én nem akarom,de ő igen..akkor mivan? ha nem vállalom a gyereket akkor mivan? fizetnem kell?

2012. nov. 23. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vagy megtudjátok beszélni vagy szakítsatok, még akkor is jóban jár mintha egyedülálló anya lenne 19. évesen. Különben van munkája, jogosult lenne gyedre amihez az előző 2. évben kell 365 munkanap ami a szülés pillanatában is él? Meg tudnátok élni, van spórolt pénzetek a nehezebb időkre?
2012. nov. 23. 22:09
 12/21 A kérdező kommentje:
még írni sem tudok? tessék csak, írd ide szépen mit írtam helytelenül! az a baj,hogy ő akar, én nem.. és nem akarom hogy szétmenjünk:(
2012. nov. 23. 22:21
 13/21 Jégtánc ***** válasza:
Most nem a helyesírási hibákon van a hangsúly,hanem hogy így nincs értelme együtt lenni.Semmi közös jövőkép nincs.Ő mit mond? Miért szeretne már most gyermeket?
2012. nov. 23. 22:25
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
hm..mivel te ŐT akarod ő meg Babát így úgyis engedni fogsz neki és csinálsz neki egy babót:D...csak hogy veled maradjon...késöbb te is megszereted majd a babát csak az elején nehéz elfogadni
2012. nov. 23. 22:30
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

1. Ha valaki (TE) nem akar gyereket, akkor NEKI kell védekeznie. (A megszakitás NEM védekezés!!!)

2. Ha védekezés közben baleset történik (óvszer kiszakad), akkor célszerü a 72 órás tablettát beszerezni és elöirás szerint beszedni. De ezt CSAK a nö teheti meg, méghozzá önként, kényszeriteni nem lehet erre.

3. Ha a nö terhes lett, akkor kizárólag töle függ, hogy megtartja-e, vagy elveteti, amit 12 hetes terhességig lehetséges.

4. Ha megszüli a gyereket, akkor attól kezdve az apának fizetnie kell a gyerek után gyerektartást (függetlenül attól, hogy akarta-e a gyereket vagy sem), a gyerek nagykorúságáig, illetve amig nappali tagozaton tanul.

5. Ha te NEM akarsz gyereket, akkor védekezz te, ne bizd a barátnödre, és figyelj oda, hogy ne tudjon átverni (pl nemrég irta valaki, hogy a nö kiszúrkálja az óvszert, hogy mégis terhes lehessen).

2012. nov. 23. 22:31
 16/21 A kérdező kommentje:
és a szülő beleszólhat ebbe? a lánynak a szülei.. van beleszólása? vagy ez csak fiatalkorúnál van?
2012. nov. 23. 22:49
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én tényleg nem akarom ge*inek tűnni,meg ilyenek. De te tényleg 23éves vagy?! Most nem azér,hogy szívózzak,csak érdekes.
2012. nov. 23. 23:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Milyen kapcsolat az, amiben nem tudjátok ezt megbeszélni? Nagyon ragaszkodsz hozzá, de szerintem nem kellene. Ha 19 évesen gyereket akar, ráadásul a párja ellenére, nem valami felnőttesen viselkedik. Ideje lenne határozottan beszélned a fejével, és nem csak félni, hogy elhagy! Ha sokáig húzod az időt, kihasználnak, aztán meg leshetsz! Ezt ki kell mondani: NEM akarok gyereket, de téged szeretlek. Ha így is kellek, itt vagyok, ha nem, nagyon-nagyon sajnálom. Egy 19 éves lánynak, aki ilyen infantilisen viselkedik, ez csak aktuális hisztije, nem más. Azt gondolom, hogy a szakítástól való félelmedben elfelejtetted, hol kezdődik egy férfi. Állj ki a véleményed mellett és védekezz rendesen!
2012. nov. 24. 10:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van!! 18/L
2012. nov. 24. 12:20
 20/21 anonim ***** válasza:
A szülönek nincs beleszólása, ha a lány meg akarná tartani a gyereket, akkor az az ö dolga. Viszont a szülö nem köteles támogatni a gyerekét.
2012. nov. 24. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!