Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van okunk félelemre?

Van okunk félelemre?

Figyelt kérdés

Mi még konkrétan nem szexeltünk csak pettingelünk..És történt egy kis hiba (de lehet hogy nem is) mert lehet hogy egy kicsit spermás lett az ujja miután kielégítettem és úgy ujjazott meg . (azt tudni kell hogy mindig megmossuk alaposan a kezünket sőt még körmöt is szoktunk sikálni) de még mielőtt elment volna előtte többször is hozzá ért a mellemhez a péniszével és a számhoz is , és lehet hogy előváladékos lettem ott.. és utána miután elment ,kimentünk kezet mosni (alaposan ahogy leírtam) viszont arra nem emlékszünk hogy meg sikálta e a körmeit.. utána én jöttem és megujjazott de sokszor megfogta a mellem azzal a kezével amelyikkel csinálta és csókolóztunk is közben pedig sokszor belenyalt a puncimba.de közte és köztem legalább 5 perc eltelt ! és most ott tartok hogy késik a menstruációm már vagy 2 hete (lehet elszámolás de nem hiszem ) de semmilyen terhességre utaló jel nincs .. a késés lehet attól is hogy be van gyulladva a hüvelyem az (voltam orvosnál egyéb problémák miatt és mondta hogy be van gyulladva de a késést nem említettem neki). ma vettünk testet és nagyon félünk hogy mi lesz ..

bocsi a rossz fogalmazásért csak kicsit feszült vagyok. remélem nem vagyok terhes ..

2012. nov. 23. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak az ilyen tinik, mint ti, akik szerint a spermiumok harcosok, akik túlélőcsomaggal ugranak fejest a testre és mindenen átverekedve bejutnak a célba... és vannak, akik sz arnak bele. Nektek nincs min aggódnotok, ha tényleg csak ennyit csináltatok. De csináld meg a tesztet, két hét késésnél elhiheted az eredményt.
2012. nov. 23. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Nos én pont így lettem terhes harmadik gyermekünkkel (aki aztán nem maradt velünk)

Férjem kiment kezet mosni, de amikor visszajött, a hasáról ráment az ujjára egy kis sperma.

Nekem másnap hajnalban volt peteérésem (Tudtam, ezért is nem volt teljes nemi közösség, mert épp nem terveztünk babát.)

A teherbe esésnek nem feltétele a szüzesség elveszítése, csak megfelelő mennyiségű spermának kell bejutnia megfelelő időben...

Csinálj egy tesztet, ha két hete késik, és baba van, már kimutatja.

Viszont nem tudom mennyire vagy fiatal és mennyire rendszeres már a ciklusod. 2 hét késés lehet normális abban az esetben, ha még nem állt be. (Nem vérzel legalább két éve)

2012. nov. 23. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha mostanában voltál dokinál a gyulladás miatt, akkor láthatta volna, hogy koraterhes vagy. Hisz ebben az esetben 6 hetes terhes lennél, ez egy nőgyógyász számára már látható jelekkel jár. EGyébként ne hallgass el előle ilyeneket, hogy késik 2 hete a stukád, mert ez fontos dolog a gyógyulásod szempontjából is.

Kérdésedre válaszolva, szerintem rendkívül csekély az esélyed a terhességre, de mint az egyik válaszoló írta fentebb, akár be is csúszhatott a baba.

2012. nov. 23. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!