Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S! Lehet a terhesség...

S. O. S! Lehet a terhesség legelső jele az előtej? Van már 3 kislányom és szeretnénk mégegy babót.

Figyelt kérdés
3 napja feszít a mellem és nagyon kevés előtejem van.Teszt negatív. A méhem görcsölget, főleg este. Volt valakinek ilyen tapasztalata?
2012. nov. 23. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
inkább az hormon probléma!
2012. nov. 23. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
2012. nov. 23. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, hormonprobléma.
2012. nov. 23. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez prolactin probléma esetén szokott előfordulni. Nekem ez volt és gyógyszert szedek rá, amitől helyre állt a hormonszint és elmúlt az előtej.
2012. nov. 23. 22:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Akkor irány a doki. Amúgy pont félidőben vagyok..illetve egy nappal utána. De az előző mensim sokkal gyengébb volt és rövidebb. Ezért gondoltam hátha egy késői peteérés volt. Azt olvastam többször szült nőknél lehet ez az első jel.
2012. nov. 24. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom. Magas prolaktin szint okozhatja, ami mellett nem lehet teherbe esni.
2012. nov. 24. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!