Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen ez normális?

16 hetesen ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma vagyok 16 hetes várandós, és tegnap egész nap előtej szivárgott a mellemből. Nem korai ez még?

A hasam pedig viszonylag hirtelen nőtt, és számomra szokatlan a mérete. Hálásan megköszönném, ha töltenétek fel 16 hetes pocakfotókat.

Ti hogy vagytok? Nagyon boldog és nyugodt babavárást mindenkinek!

2012. júl. 10. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Van ankinél előbb jelentkezik az előtej, van akinél csak a szülés után. A has méretének változása azonban ezzel nem függ össze. Képet nem tudok feltölteni, de semmi különös nem látszott akkor még, most meg a huszadik heti pocakfotón már rendesen látszik hogy baba van benne. Ez is nagyon relatív, hogy kinek, mikor, mekkorára nő a hasa.

2012. júl. 10. 10:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
2012. júl. 10. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a kép 15+1hetes...kb most is ekkora most vagyok 16+3hetes:).

2012. júl. 10. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :) Az én pocakom is hasonló! Szép várandósságot Neked!
2012. júl. 10. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm és viszont kívánom!!!
2012. júl. 10. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a kép ugyan 15 hetesen készült, de azóta is ennyire növekszik. :) Van ilyen, én örülök,hogy már ennyire látszik. :)

Boldog babavárást

18 hetes kismama.

2012. júl. 11. 07:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a képet! Végre én is készítettem magamról, és az enyém sem mondható már kiadós vasárnapi ebédnek. :) Bár eredetileg sem vagyok nádszál-karcsú.
2012. júl. 11. 08:43
 8/8 A kérdező kommentje:
2012. júl. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!