Lesz baba, vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Régóta tevezzük a babavállalást, de sajnos még nem sikerült. Ebből kifolyólag nagyon figyelek a testem változásaira, ezért minden apró, feltűnőbb dolgot megjegyzek.

Szóval utolsó menzesz október 30. (Mindig 28 napos) November 13-15 közt fura, eddig soha nem tapasztalt rózsaszínes folyás. Nagy részt fehér, de voltak benne elég feltűnő rózsaszín (nem piros) "szálacskák". November 17 óta folyamatos mellfájdalom, főleg nyomásra érzékenyek. Nem látom, hogy nőne vagy sötétedne a bimbóudvar, de fáj. Ami pedig kicsit aggasztó, hogy hét eleje óta folyamatosan görcsölgetek. Nem olyan fájdalmas, mint a menzesz első napján, de olyan, mintha meg akarna jönni. Tegnap csináltam egy tesztet, negatív lett, ma is csináltam, szintén negatív. Tudom, hogy nem orvosok olvassák az oldalt, mindössze arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak, amiből sejtette, hogy végre megfogant a baba? Úgy érzem (úgy akarom érezni), hogy terhes vagyok, de félek, hogy már mutatnia kéne a tesztnek, így megint nem sikerült. Különben a legérzékenyebb teszttel próbálkozom. Kérlek, írjatok tapasztalatokat. Köszönöm. Niki

2012. nov. 22. 17:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is okt.30. volt menses,és nov.17 óta(pont mint te),alhasi fájdalmak,feszülő mell,reggeli és egész napos hányinger,fáradtság(de olyan szinten,hogy már legkésőbb fél 8 kor elalszom egész héten)..Nem tudom hogy ez terhesség lehet-e,vagy sem...vasárnapra várom,(vagyis nem várom :)),de addig nem tesztelek..
2012. nov. 22. 18:07
 12/35 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy írtad, hogy mindig 28 naposak a ciklusaid. Viszont nem lehet, hogy most még is csak később volt ovud? Mert a lehet azért nem mutatta ki még a teszt, mert akkor elképzelhető, hogy még zért negatív a teszt mert korai. Ha jól számolom akkor mostanság kellene megjönnie?

Nem volt stresszes az életed ami még befolyásolja a ciklust?

2012. nov. 22. 18:08
 13/35 anonim ***** válasza:

Szerintem is próbáld meg Clearblue tesztel. Én is görcsöltem, sőt még barnáztam is:)

16hkm.

2012. nov. 22. 18:11
 14/35 A kérdező kommentje:
Szia! Remélem mindketten örülhetünk már jövő héten. :) Én egyszerűen nem bírtam ki, és teszteltem. Lehet nem kellett volna, mert eddig szinte biztos voltam benne, hogy végre sikerült, most pedig teljesen el vagyok keseredve, hogy negatív. Tudom, nem kéne, elvégre lehet, hogy csak túl alacsony még a hCG-m, de szinte számolom a perceket, hogy legyen már hétfő, és tutira derüljön ki, hogy lesz e baba. Nagyon szorítok neked is. :)
2012. nov. 22. 18:11
 15/35 A kérdező kommentje:
Igen, én is remélem, hogy csak túl gyorsan akartam biztos lenni a dologba, és azért negatív egyelően. Annyira rábeszéltetek a Clearblu-ra, hogy holnap mire felébredek, hozatok egyet a párommal. :)
2012. nov. 22. 18:14
 16/35 anonim ***** válasza:

Köszi,énis szorítok neked(nektek)..ha esetleg megjönne,nem keseredem el,mert még csak 2 hónapja próbálkozunk..de azért úúúúúúú de jóóó lenne :D

Elne tűnj!Ird meg hogy hogyan alakult,énis irni fogok!

2012. nov. 22. 18:22
 17/35 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, a válaszokat. Mindenkinek szorítok, aki pedig már szerencsével járt, annak gratulálok! :) :)
2012. nov. 22. 18:23
 18/35 anonim ***** válasza:

A rozsaszínes pecseteles lehetett beagyazodasi verzes is. A mindjart megjon erzes lehet terhesseg is. :-) a clearblue kimutatja! :-)

Nagyon szoritok! Irj mindenkeppen! Itt az en kerdesem, nezd meg a halovanyka tesztem es holnap legalabb ilyet produkalj ;)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. nov. 22. 18:42
 19/35 anonim ***** válasza:
Én is szorítok neked. A clearblue teszt tényleg nagyon jó, remélem pozit fog mutatni. Írd majd meg :)
2012. nov. 22. 20:13
 20/35 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél?
2012. nov. 23. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.