Lesz baba, vagy nem?
Sziasztok! Régóta tevezzük a babavállalást, de sajnos még nem sikerült. Ebből kifolyólag nagyon figyelek a testem változásaira, ezért minden apró, feltűnőbb dolgot megjegyzek.
Szóval utolsó menzesz október 30. (Mindig 28 napos) November 13-15 közt fura, eddig soha nem tapasztalt rózsaszínes folyás. Nagy részt fehér, de voltak benne elég feltűnő rózsaszín (nem piros) "szálacskák". November 17 óta folyamatos mellfájdalom, főleg nyomásra érzékenyek. Nem látom, hogy nőne vagy sötétedne a bimbóudvar, de fáj. Ami pedig kicsit aggasztó, hogy hét eleje óta folyamatosan görcsölgetek. Nem olyan fájdalmas, mint a menzesz első napján, de olyan, mintha meg akarna jönni. Tegnap csináltam egy tesztet, negatív lett, ma is csináltam, szintén negatív. Tudom, hogy nem orvosok olvassák az oldalt, mindössze arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak, amiből sejtette, hogy végre megfogant a baba? Úgy érzem (úgy akarom érezni), hogy terhes vagyok, de félek, hogy már mutatnia kéne a tesztnek, így megint nem sikerült. Különben a legérzékenyebb teszttel próbálkozom. Kérlek, írjatok tapasztalatokat. Köszönöm. Niki
Attol meg lehetsz babas! Nagyon is. Mindenkinel masok a tunetek. En amikor terhes lettem 1 het kesesnel sem volt semmilyen tunetem. Csak egy pozi teszt :-)
Nyugi! Amig nem jon meg addig van remeny! Szurkolok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!