Lehetek terhes ha mensi után 2 nappal feküdtem le a barátommal és kiszakadt az óvszer?
Figyelt kérdés
Mint a kérdésemben szerepel mensi után 2 nappal lefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer. 16 és fél órára rá vettembe sürgősségi tabit.2009. aug. 16. 15:31
1/5 anonim válasza:
Akkor meg mit rinyálsz ha vettél be tabit?
2/5 anonim válasza:
lehetsz. menzesz ellenére csinálj egy tesztet 2-3 hét múlva.
3/5 anonim válasza:
Fenét lehetsz, én az esemény utáni tablettát kb. 60 órára rá vettem be, és ha mensi után 2 nappal vagy, akkor még ovulációd sincs (elvileg).
4/5 anonim válasza:
Ha tanultál biológiát tudod hogy mire való ez, ha nem akkor ez nagyjából meghatározza mikor van peteérésed (mikor eshetsz teherbe)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy nem rinyálok csak megkérdeztem szerintem erre való ez az oldal :S . Eddig még nem soha nem történt ilyen és megijedtem. Tabletta után 4 napra megjött. :) Köszi a linket :) és 2-3 hét múlva csinálok egy tesztet :)
2009. aug. 17. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!