Lefeküdtem a barátommal szerdán, és ma vettem észre, h bennem maradt az óvszer:S Mekkora az esély arra, h terhes vagyok?
72 órásat nem tudok venni sajnos, nincs rá lehetőségem :(
20-ára már meg kéne jönnie, ha nem jön meg és még aznap csinálok terhességi tesztet, akkor az ki fogja mutatni, hogy terhes vagyok-e, vagy csak 2 hét után?
Kérlek ne írjátok azt, hogy milyen hülye vagyok, azt hittem, h eldobta...nagyon szégyellem magam:(
18/l
szuper:(
ha terhes leszek, akkor fúúú, milyet fog kapni az a szemét:@
azóta nem mosakodtál h nem vetted észre?:O meg hát mikor kiszáll a pasi az az elsö megnézni h ugye nem szakadt el?
nem értem....
És nem is szólt???
Sajnos lehetsz terhes. Én így lettem páromtól, lecsúszott. Ugye azonnal szólt, kiszedtük, de terhes maradtam. (nem bántuk, sőt... egyébként nem maradt mg a terhesség, a 8. héten elvetéltem. De utána már direkt próbálkoztunk, mert rájöttünk, hogy akarunk kistesót a nagylányunknak :))
Mindenesetre drukkok, hogy neked megjöjjön!
Csütörtök délután belefeküdtem a meleg vízbe, de nem vettem észre semmit, pedig szokás szerint meg is mostam:S
A mocsok meg nem szólt semmit:@
Gőzöm nincs, h hány napos a ciklusom, van hogy csak 1,5 hónap után jön meg (ez eddig csak 2-szer fordult elő, de akkor még szűz voltam).
Ha most iszok vörösbort, akkor hamarabb meg kéne jönnie, tehát ha megjön, akk kizárt, h terhes vagyok?
Ma is csak akkor vettem észre, amikor futottam (általában 2 naponta tornázok). Éreztem, h vmi nincs rendben, ezért megnéztem és...
Utálom a pasikat! Miért nem tudott szólni?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!