Lefeküdtem a barátommal szerdán, és ma vettem észre, h bennem maradt az óvszer:S Mekkora az esély arra, h terhes vagyok?
72 órásat nem tudok venni sajnos, nincs rá lehetőségem :(
20-ára már meg kéne jönnie, ha nem jön meg és még aznap csinálok terhességi tesztet, akkor az ki fogja mutatni, hogy terhes vagyok-e, vagy csak 2 hét után?
Kérlek ne írjátok azt, hogy milyen hülye vagyok, azt hittem, h eldobta...nagyon szégyellem magam:(
18/l
najó, eléggé ciki, de leírom: egy buliban voltunk, egy csöppet lerészegedtünk, lehet, h ő sem vette észre. 1 hónapja vagyunk együtt és mind a ketten 18 évesek vagyunk.
Nekem meg ez volt az 1., ezért nem figyeltem rá:S
Most éppen süllyedek el a szégyenemben...:(
de ha jobban belegondolok, akkor a spermium nem tudott "kiúszni" az óvszerből. a nyílással jött ki (remélem értitek...)
azt még leírnám, hogy kb 30 perc után ismét próbálkoztunk, de akkor már fájt, ezt arra fogtam, h hideg van:S azt az óvszert meg eldobta, mert láttam:S
Már válaszoltam, hogy én is jártam így, és terhes lettem. Pedig mi azonnal kiszedtük. Szóval ki tud "úszni"
Én íratnék a helyedben 72 órásat. Nézd csak, ezt találtam neked. [link] Csak fel kell hívni a központi számot, és megmondják hol van a legközelebbi ambulancia. Hmm?
köszi, de az a baj, hogy nem Magyarországon élek:S
Ügyeletre meg azért nem tudok elmenni, mert holnap szinte egész nap ünnep van (vkinek a születésnapja) és így nem tudok ellógni otthonról. A szüleimnek meg nem szeretnék erről beszélni:S (vasárnap meg már késő)
azt hiszem, hogy kivárom azt a 2 hetet és ha pozitív lesz, akkor szépen kifizeti az az ostoba, aki miatt van ez az egész:@
utána rögtön szólok anyunak, hogy menjünk el fogamzásgátlót felíratni.
ennél nincs jobb ötletem.
Ne már... Az, hogy csak 18 éves vagy, nem jogosít föl arra, hogy ilyen felelőtlen légy, ne haragudj. Neked csak pillanatnyi kellemetlenség, hogy elmész (akár titokban) az ügyeletre és kérsz 72 órás tablettát és kész. A babát pedig megölik, ez történik az abortuszon. Ez nem pénz kérdése. Mi van, ha bármilyen komplikáció adódik és nem lehet majd többé gyereked. Az abortusz nem szórakozás, hanem műtét.
És válasz a kérdésedre, igen, lehetsz terhes.
Az ilyen h.nek tényleg csak annyi, hogy a pasi majd kifizeti... ezek biztos nem lesznek lelkibetegek egy abortusz után...
Menj orvoshoz, írass gyógyszert, még véletlenül se szaporodj, 100 %, hogy nem vagy 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!