40% az esély teherbe esni? Minek egyáltalán az óvszer akkor?
"Ilyen az élet" szindróma. Ahova nem kéne oda bescúszik, akik meg nagyon akarják azoknak nem sikerül.
Ennyi...
Sajnos sokan így gondolkodnak, ezért van a sok abortusz! 40% esély az igen sok, inkább védekezni kell, mert akkor 0% az esély a teherbe esésre!
Nekem az első babára másfél évig kellett várnom, a második egyből sikerült. Nem kell %-ban gondolkodni, mert ez csak statisztika, az élet, így egy baba sem veszi figyelembe a statisztikát!
bocsi, de majd kiszúrta a szemem:
Egyik védekezési forma sem nyújt 100% -os védelmet, mint itt előttem az egyik "versenyző" irta! mindig adódhat valami amitől nem lesz 100%-os!
pl az óvszer elszakadhat, egy virus vagy hasmenés miatt a bogyó nem hat stb
igy majd az összes fogamzásgátló módszer közül is a max határ a 98-99%!
Talán az lenne 100%-os ha valaki gumit használna és gyógyszert is alkalmazna a védekezésben!
Amúgy én is egyetértek, a kérdés feltevővel, habár nem teljesen! Én ha tudom hogy csak 20-50 % között van hogy sikerül a baba egy hónapban, akkor nem vártam volna ennyi ideig, hanem már 2 évvel ezelőtt abbahagytam volna a fogamzásgátlást, igy talán mostanra már lenne babánk....
Én úgy olvastam h 1 hónapban csak 25% esély van teherbe esni.
Ezt szerintem nem szabad átlagosítani.
Édesanyám 10-szer maradt terhes fogigátló nékül.(az utolsó 34 évesen)Persze nem tartotta meg mindet.Csak 3-at.De ha fogigátlót szedett volna,akkor könnyen lehet,h egy gyerek is alig jött volna össze.
Én 2 szer maradtam könnyen terhes,úgy ahogy leírtad Kedves Kérdező.
Lány koromban (19évesen) első aktus egyetlen alkalom a 17.ciklusnap és terhes lettem.Megszültem.
A következő is első kívánságra összejött.Ennek már 10 éve.Most 30 vagyok és nem jön össze a harmadik baba sehogyse.
15.48-as vagyok
Nem furcsa h akkor 2 alkalomból 2 terhesség,most meg 12 alkalomból 0?Ha jól számolom,akkor rég 100% eséllyel maradtam terhes 1 ciklus során.Most pedig ...mennyit adjak?közel semmi esélyem .
15:14 vagyok
még annyit fűznék hozzá, hogy nekem a 40% nem tűnik reálisnak.
Egy hónapban (30 nap)kb. 3 termékeny nap van. Tehát, ha azt vesszük, hogy ilyenkor 100%-ra teherbeesik valaki (ami nem biztos), akkor is csak 10% az esély. Tehát saccra inkább 5-8 körül van az a 40, amit írtál. De még így is jó a kérdésed
Hello
Én olyan lányt ismerek, akinek az első szexuális élményéből, óvszer szakadás mellett jött össze a baba.
Megtartotta, és azóta is boldog a párjával! Mi ez, ha nem 1000%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!