Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki december...

Van valaki aki december elejére nem várja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van rajtam kívül olyan aki december első hetére nem várja a menszijét?

Én elsejére számoltam a nem vártamat, mert múlt hónapban nagyon felborult a ciklusom így nem tudom pontosan a nem vártam dátumát de mivel még kedden erős szúró érzetem volt lehet, hogy csak akkor volt ovum.

Várakozunk együtt?

2012. nov. 22. 10:29
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. A Kérdezőnek sok-sok gratula. A clostis anyukának pedig sok-sok kitartást. Nekem ma kellett volna nem megjönnie. És nem is jött. Tegnap csináltam tesztet nem reggeliből, persze negatív. Várom a holnapot. Nincs itthon tesztem, így nem fogok csinálni.Megpróbálok türelmesnek lenni.
2012. dec. 5. 20:01
 42/46 anonim ***** válasza:
Vetettem egy tesztet. Reggeli elsőből negatív. Szerintem nem bízok már benne. Soha nem szokott késni, szinte perce pontosan jön meg mindig. Várok még. Egyszer csak alakul valamire.:(
2012. dec. 6. 07:20
 43/46 A kérdező kommentje:
42-es válaszoló. Mikor kellett volna megjönnie? Lehet, hogy később volt ovud mint ahogy gondolod.
2012. dec. 7. 19:02
 44/46 anonim ***** válasza:
42-es vagyok. 5.-én kellett volna nem megjönni. Ma is teszteltem, de semmi. Van egy pár tünetem, de nem tudom. Várok még egy hetet, addigra csak alakul valamerre a dolog. Soha nem szokott késni pedig.
2012. dec. 7. 20:40
 45/46 anonim ***** válasza:
Nekem mikuláskor megjött! :-( Drukkolok a várakozóknak, akinek pedig sikerült gratulálok!
2012. dec. 8. 10:24
 46/46 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki korán tesztelt, na elvileg ma kéne megjönnie mivel 30 naposak a ciklusaim, tegnap barnáztam kicsit, ma semmi...a hasam sem fáj már, a cicim sem de biztos hogy megfog jönni, csak szórakozik.
2012. dec. 8. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!