Van valaki aki december elejére nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van rajtam kívül olyan aki december első hetére nem várja a menszijét?
Én elsejére számoltam a nem vártamat, mert múlt hónapban nagyon felborult a ciklusom így nem tudom pontosan a nem vártam dátumát de mivel még kedden erős szúró érzetem volt lehet, hogy csak akkor volt ovum.
Várakozunk együtt?
2012. nov. 22. 10:29
21/46 anonim válasza:
bobcsike: nem tudom... én már semmit nem tudok... a 2 gyerekem akkor fogant mikor nééééééha csend volt egész mensi napjáig, akkor aztán nekiállt görcsölni, azt hittem na, ma megjön... de nem :D
22/46 anonim válasza:
előző vagyok, de olyan is van akinek meg az jelzi hogy görcsölészik már előtte napokban
23/46 A kérdező kommentje:
Egy nappal közelebb vagyunk, hogy megtudjuk, hogy babásak vagyunk e.
Hát én nem is tudom nem mondanék semmit. De ami fiksz ingerlékeny vagyok és olyan dúlnak bennem a hormonok rendesen. A melleim is érzékenyebbek de viszont ez akár a mensi hírnöke is.
Ki hogy van?
2012. nov. 29. 18:25
24/46 anonim válasza:
én olyan mensi előtti borzalmas házisárkány vagyok, szörnyű.... :((((((((((((((
25/46 A kérdező kommentje:
Ki hogy van? Én köszönöm szépen jól. Ma még nem jött meg. :) Lehet bizakodhatok. :D
2012. dec. 1. 08:31
26/46 anonim válasza:
3. babára váró clostis vagyok, ma is egy csontnegaval :((((
27/46 A kérdező kommentje:
:( Mikorra nem vártad? Nem lehet, hogy korán teszteltél?
2012. dec. 1. 17:28
28/46 anonim válasza:
Nem tudom mennyit számít, de rettentően viszket a cicim. :)
29/46 anonim válasza:
Olyan 4.-5-ére nemvárom. Csak gondoltam 10-essel már mutathatna vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!