Van rajtam kívül olyan aki december első hetére nem várja a menszijét?
Én elsejére számoltam a nem vártamat, mert múlt hónapban nagyon felborult a ciklusom így nem tudom pontosan a nem vártam dátumát de mivel még kedden erős szúró érzetem volt lehet, hogy csak akkor volt ovum.
Én a 3.babára váró Clostis vagyok: ma is egy negatívval :(
2012. dec. 3. 08:59
32/46 anonim válasza:
30-as vagyok. 5.-ére nem várom, és nekem is negatív. Nem tudom, hogy bízzak-e még benne. Annyi változott, hogy nem szurkál már a hasam, csak a melleim fájnak, meg tiszta eresek. Már lehetne 5.-e, és akkor legalább tudnám hogy megjön-e vagy sem. Borzasztó lassan telnek így a napok.
2012. dec. 3. 11:50
33/46 anonim válasza:
Én is negatívat teszteltem. :( Igaz, délutáni pisiből és még lenne 3 napom. Korai volt?
2012. dec. 3. 17:56
34/46 anonim válasza:
Őszintén mondom én is abban bízom, hogy korai volt. De nem tudom, már teljesen össze vagyok zavarodva, jobban mondva meg vagyok zavarodva.:) Az első babánál nem voltam ilyen, nem járt folyton ez az eszembe.
2012. dec. 3. 18:36
35/46 anonim válasza:
szétszéledtünk? :-(
2012. dec. 4. 19:01
36/46 anonim válasza:
9-es vagyok!
Én 6-ra nem várom, remélem a mikulás pozitív tesztet hoz, én most nagyon bízom benne!
2012. dec. 4. 19:33
37/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Hozok nektek egy jó hírt. Én fél hétkor csináltam egy tesztet és pozitív lett. :)
Páromnak ezt fogja hozni a Mikulás igaz csak hétvégén fogja csak megkapni. :D :D
Ki hogy van? Mindjárt vissza olvasok.
2012. dec. 4. 19:44
38/46 anonim válasza:
Dejó neked, gratulálok!!
Én ma nem teszteltem, mert fájdogál a hasam és picit barnáztam, tehát tuti meg fog jönni. Én is karácsonyi ajándéknak szántam a pozi tesztet, a férjem nagyon boldog lenne, de úgy érzem már sosem jön össze. :(
2012. dec. 4. 20:52
39/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Nagyon izgulok csak azt számolgatom, hogy mikor lenne érdemes elmenni orvoshoz. :)
2012. dec. 4. 21:22
40/46 anonim válasza:
3. babára váró Clostis vagyok: megjött ma :(
marad a Closty, jön hozzá még E vitamin, és áldásváró teakeverék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!