Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki december...

Van valaki aki december elejére nem várja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van rajtam kívül olyan aki december első hetére nem várja a menszijét?

Én elsejére számoltam a nem vártamat, mert múlt hónapban nagyon felborult a ciklusom így nem tudom pontosan a nem vártam dátumát de mivel még kedden erős szúró érzetem volt lehet, hogy csak akkor volt ovum.

Várakozunk együtt?

2012. nov. 22. 10:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
December 6-ra nem várom, sztem olyan 8-án- :)
2012. nov. 23. 16:41
 12/46 anonim ***** válasza:
Én is 7-8 ára nem várom! MA van peteérésem! :)
2012. nov. 23. 21:16
 13/46 anonim ***** válasza:
a clostis 3. babára váró vagyok. meglett a 20. napi progiértékem, hát... nem sejtet babát :(((((((((((( 27.8 nm/l.
2012. nov. 27. 10:08
 14/46 anonim ***** válasza:

Én 1-2 körül nem várom, remélem nem is lesz.

Második baba lenne, 6-ik próbálkozási hónapban vagyunk.

Majd leszakad a cicim, éjjel 2-3 óránként pisilek és szurkál a petefészkem.

Ha most sem sikerül, akkor orvoshoz megyek, mert maximálisan rajta voltunk ebben a hónapban.

2012. nov. 27. 13:49
 15/46 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó szurkolok neked, hogy sikerült a baba. :)

Nekem is második baba lenne. :)

Van egy kislányom.

Te mikor fogsz tesztelni? Én még nem tudom mikor kellene. Most direkt nem is nézem a jeleket, mert múlt hónapban is eltökélt voltam, hogy sikerült és mégsem. :(

Én lehet 6.-án fogok tesztelni ha addig nem jönne meg.

2012. nov. 27. 15:54
 16/46 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok :) Nekem is van egy kislányom, 4 éves.

Még nem merek tesztelni, de már szét izgulom az agyam...

Szombat reggel, ha addig nem lesz semmi.

Tovább folytatódik a cicifájásom, más nincs, és ez még bármire utalhat.

2012. nov. 28. 07:46
 17/46 anonim ***** válasza:

tegnap írtam, ezt: a clostis 3. babára váró vagyok. meglett a 20. napi progiértékem, hát... nem sejtet babát :(((((( 27.8 nm/l.

mai progieredmény: 56 nm/l...

ez két dolgot jelenthet, volt szép PÉ és ezt mutatja, vagy volt szép pé és babás is maradtam. na, most aztán izgulok rendesen...............

2012. nov. 28. 11:26
 18/46 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló nagyon szorítok neked. :) Mindenképpen írd meg, hogy mi lett.

! éves kislány Anyukája az én lányom két éves. :) Hát nekem megfordult a fejembe, hogy télapókor fogok tesztelni ha addig kibírom és nem jönne meg. A tüneteim nem tudom őszintén mire gondoljak talán most semmire mert elég mozgalmas napokat élek. De nagyon remélem, hogy 1-jén nem fog megjönni.

Ki hogy van?

2012. nov. 28. 19:00
 19/46 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nekem már nagyon fájnak a mellbimbóim is.Ilyen nem szokott lenni mikor megjön. Most már én is türelmetlen vagyok.De feleslegesen nem akarok teszteket csinálni, várok,várok és várok. Iszonyat izomlázat érzek a hasamban. Nem akarom elkiabálni, de nagyon gyanús, szerintem baba lesz. Ha nem akkor új hónap kezdődik új reménnyel...
2012. nov. 28. 19:23
 20/46 bobcsike válasza:

Sziasztok!

A termékeny napjaim ebben a hónapban 11. 17. - 11. 22.közé esnek a számítások és előzetes jelek alapján!

Együtt voltunk a Párommal 15-16-17-18-19-én /ezt követően utazott vissza külföldre/

Nekem azóta folyamatos mellfeszülésem van, gigantikus méretek, és állandó intenzív alhasi fájás, szurkálás!

Nov. 4-én kell nem megjönnie?

SZERINTETEK??

2012. nov. 29. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!