Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek milyen "szerekkel"...

Kinek milyen "szerekkel" sikerült a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Eredményes, orvos által javasolt gyógyszeres, vagy homeopátiás kezelésekre, kúrákra vagyok kíváncsi.
2012. nov. 21. 18:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most van az első peteérésem a kezelés során... Izgulok
2012. dec. 4. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi több mint 2 évet vártunk, ittam teákat, szedtem Gynexet, férjem is, Moksát is mindketten, vitaminokat, orvosnál is jártunk, inszemek sorozata, gyógyszerek, aztán, amikor már elfogadtam a tényt, h így kell boldognak lennünk és éltük vígan az életünket, akkor érkezett a babánk.
2012. dec. 4. 14:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Gratula! Igazából rágörcsölve nem vagyok, élem életem, nem e körül forog a világom, de egy kis tájékozottság nem árthat. A pozitív tapasztalatok olyan jó érzéssel töltik el az embert.
2012. dec. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!