Kinek milyen "szerekkel" sikerült a teherbeesés?
Figyelt kérdés
Eredményes, orvos által javasolt gyógyszeres, vagy homeopátiás kezelésekre, kúrákra vagyok kíváncsi.2012. nov. 21. 18:37
2/13 anonim válasza:
Aki ésszel él, kideríti mi a baja és arra szed eredményesen gyógyszert vagy homeopátiás készítményt. Aki nem, az beszedi, amit a leggyakrabban ad ki a kereső, és aztán vagy bejön vagy nem. A személyes véleményem az, hogy mindenkinek más "szerekkel" sikerül a teherbeesés, mert mindenkinek más a problémája.
3/13 anonim válasza:
Természetes módon rögtön az első próbánál.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy a kérdésre válaszoltatok!
2012. nov. 21. 18:56
5/13 anonim válasza:
Szia,
a barátnőmék több, mint 2 évig próbálkoztak, és nem sikerült nekik, aztán elkezdték a Gyuri bácsi babaváró csomagját, és 3 hónap múlva teherbe esett...azt nem tudom, hogy biztosan ettől, vagy e nélkül is megtörtént volna, de ha én hasonló helyzetben lennék biztos megpróbálnám!
6/13 anonim válasza:
premens tablettát szedtem, és akkor az első hónapban megfogant
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Régóta próbálkozunk babával, barátnőm mesélte, hogy egy ismerősének évekig nem jött a baba, majd egy orvos felírt neki valami tablettát, és rövid időn belül baba lett. Ezen felbuzdulva elmentem a nőgyógyászomhoz, és egy szatyor bogyót és cseppet írt fel. Kíváncsi voltam talán más is szedett-e hasonlókat sikeresen...
2012. nov. 22. 18:42
8/13 anonim válasza:
gynex cseppek után 1. hónapban összejött, nem tudom mekkora szerepe volt benne.
9/13 anonim válasza:
Premens, D-vitamin. Második hónapban sikerült, miután ezeket szedni kezdtem, ő a második babám. A fiam szintén premens utáni második hónapban kopogtatott.
10/13 anonim válasza:
Nekem is a Premens segített ( orvos javasolta).nov 14-én kezdtem és ma már nem szedem, mert + a teszt!:)Sok sikert neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!