Legkorábban mikortól érezhetőek a "mindjártmegjön" görcsök teherbeesés esetén?
Jövőhét péntekre NEM várom.
A hasam egyre jobban fájogat, ha épp nem finoman görcsöl, akkor a petefészkemet érzem.
Már arra is gondoltam hogy maholnap tényleg megjön....
Első vagyok!
Hát nem tudom, én ezt még akkor is korainak mondanám, DE ki tudja... az is lehet, hogy éppen a beágyazódás történik, vagy az is lehet hogy egy cisztával van dolgod,...persze én mindenképp remélem hogy beágyazódásról van szó!
Vérzés nem jelentkezett ugye?
Szerintem van esélyed!!!
De tesztet még ne csinálj, mert sztem nem mutatja ki!
Várjál türelmesen:-) Én is igy tettem:-)
5hkm
Aranyos vagy! A türelmes várakozás a legnehezebb... Ráadásul mi már jó régóta várunk...
Vérzés semmi, pedig ma reggel is úgy keltem, hogy azt hittem, tocsogni fog az ágy. De semmi azóta sem.
Persez most estefelé nem is igazán görcsöl, csak néha nem is tudom; olyan fura.
A ciszta elvileg ki van zárva, most épp olyan krémet kenegetek, ami tökéletesen helyrebillenti a hormonjaimat -volt már cisztám (egy pár) régebben.
Remélem nem beképzelem, bármi is ez!:)
Szia! Nekem kb 5 nappal a nemvart előtt kezdődött. Eleinte éjszaka éreztem több éjjel fel is ébredtem. Hosszú elnyujtott hullám szerű görcsöt éreztem. Aztán később nappal is éreztem, nem sűrűn kb 3x-4x egy nap. Most már nem olyan erős, de még mindig érzem! :-)
Beagyazodasos vérzést nem tapasztaltam.
Te mit érzel pontosan? Esélyesnek tűnsz szerintem! :-)
Sok sikert! :-)
6+2 hkm
Nem is tudom. Most reggelizem, de majd' kifordul az étel a számból.
Ma reggel akartam tesztelni egyet, de éjfélkor feküdtem, és hajnal négykor arra ébredtem, hogy nagyon kell pisilnem. Próbáltam visszaaludni, de nagyon kellett, és ahoz képest alig volt valami.
Tegnap este óta nem esik jól begonbolni a farmerom ha ülök.
A hasam meg olyan... meghatározhatatlan. Néha szúrkál -görcsölget a bal petefészkem körül, néha görcsölget az egész alhasam. Most pl. semmi.
Voltam már várandós, de akkor teljesen más volt, akkor az első pillanattól kezdve biztos voltam benne, és mások voltak a jelek. Bár nem ide tartozik, de sajnos még a betöltött 5. hét előtt elhalt.
Én azt gondoltam, ugyan olyan lesz megint, de egy barátnőm mondogatja hogy higgyem el, nincs két egyforma terhesség. Nagyon reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!