Van itt valaki, aki tutira tudja, hogy van ovuja, viszont peteérése nincs? Hogyan derült ki?
A dokim mondta, hogy amikor nincs egyértelmű kiugrás a hőgörbén akkor nem volt ovum.
az ovu teszt is csak azt mutatja, hogy megnő az lh a szervezetedben, de azt nem garantálja hogy meg is történi az ovuláció.
Elnézést, pontatlanul fogalmaztam... Peteérés alatt a pete megérését, tehát magát, a tüszőrepedést gondoltam, nem a peteérés folyamatát.
Arra lennék igazából kíváncsi, hogy járt e valaki úgy, hogy hiába csinálgatta havi rendszerességgel, akár folyamatosan az ovu teszteket, mert hiába mutattak a tesztek pozitívat, mégsem maradhatott terhes a pete érésének (tüszőrepedésnek... ahogy tetszik :)) hiányában.
Szia!
Ne haragudj, de némi fogalomzavar van itt. :-)
Tüszőrepedés=ovuláció.
Kiderülhet hőmérőzéssel ahogy az előző válaszolók írták, vagy 21.-ik napi hormonlaborból. Ja, és esélyes, hogy túl rövid, vagy túl hosszú a ciklus.
...vagy...
attól, hogy pozitív az ovu teszt, attól még nem biztos, hogy tényleg volt ovu? Nem is értem ezt az egészet... :/
Értem, köszönöm, így már világos :)
És ha egy orvos azt mondja, hogy nincs peteérés, akkor az azt jelenti, hogy az a hosszú folyamat, amit említettél valamilyen okból kifolyólag el sem kezdődött, vagy csak pontatlanul fogalmaz, és igazából az ovulációra gondol?
Hát ha azt mondja,hogy nincs peteérés, akkor az jelenti,hogy a folyamat el sem kezdődött. De ha azt mondja,hogy az ovuláció nem történik meg, akkor simán lehet,hogy megérik, csak nem reped meg és ciszta lesz belőle!
A hőmérőzés a legjobb, mert az meg is mutatja,hogy megrepedt-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!