Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kell befejezni a fogamzá...

Mikor kell befejezni a fogamzásgátló tabletta szedését, ha babát szeretnénk?

Figyelt kérdés
Lyndinette 20-at szedek egy éve.
2012. nov. 21. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szed be mind az egész levelet, és tedd le.

Egyből lehet próbálkozni, az gyenge gyógyszer, én a harmadik gyógyszermentes hónapban lettem terhes, ekkor sikerült!

2012. nov. 21. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
általában szoktak ajánlani pár hónapot mert mindenki szervezete más, mindenkinél máshogy ürül ki a szervezetből.
2012. nov. 21. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Levél végén hagyd abba, hogy ne zavard össze a szervezeted.

Az hogy utána vársz e még, egyéni döntés.

2012. nov. 21. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

3 féle nő van:

1. Akinek "megnő" a termékenysége a tabi letétele után, és azonnal teherbe esik.

2. Akinek gyorsan visszaáll a ciklusa.

3. Akinek több hónap/év alatt áll vissza a ciklusa, vagy esetleg egyáltalán nem áll vissza.

Senki nem tudhatja, hogy te melyikbe tartozol.

Ha "ráérsz" a gyerekvállalással, akkor elég babatervezés előtt közvetlenül abbahagyni.

Ha "sürget az idő", akkor érdemes korábban (akár fél-1 évvel előtte) abbahagyni, hogy biztosan rendeződjön a ciklus, mire babát szeretnétek.

2012. nov. 21. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

3 hónapot mondott a dokim anno,hogy a mesterséges hormonok kiürüljenek a szervezetemből!

A tabi betegtájékoztatóján is rajt volt.

2012. nov. 21. 20:20
 6/7 anonim válasza:
szia.én befejeztem augusztusban ,meg vértam a havimat és utána rá következö honabban már terhes is voltam,amugy én is a lyndinette 20 szettem.ja es minden ok volt.ugy hogy én csak azt tudom mondani mindent bele:-)))
2012. nov. 22. 06:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Azt hiszem ha elfogy a levél nem veszek másikat. Egyébként tavasszal szeretnénk komolyabban nekiállni. Gratulálok a babásoknak :)
2012. nov. 22. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!