Mik lehetnek a menstruáció késésének okai? Rossz volt a teszt?
Sziasztok!
Kérlek, ne gondoljátok, hogy valami idióta kérdezget, aki az alapvető dolgokkal sincs tisztában... kisgyerekes anyuka vagyok.
A lényeg: 6 hete késik a menstruációm (ez nálam nem jelent semmit, elég gyakori, hogy 6-8, esetlen 10 hétig is elmarad). Mivel tudom, milyen kiszámíthatatlan, és mivel a férjemmel az elmúlt három hónapban nagyjából 4-szer, ha együtt voltunk (védekezéssel), így annyira nem aggódtam, de a napokban már eléggé ideges lettem, és mivel nem szeretnénk - még - újból gyermeket vállalni, így féltem, hogy mi van, ha mégis terhes vagyok. Ezért ma reggel elvégeztem egy Lily terhességi tesztet, ami negatív lett.
Félek, hogy csak a teszt volt rossz, és mégis terhes vagyok (hiába a védekezés, az se 100%), ezért pénteken csinálok még egy tesztet, valami más márkájút. Ha tényleg nem a terhesség áll a dolgok mögött, akkor mi lehet még? Állhat a háttérben az, hogy két hete fel vagyok fázva? Esetleg a stressz, mert nem éppen vidám időszakomat élem jelenleg.
Tudom, tudom, miért itt kérdezgetek, menjek orvoshoz, stb., de a nődokihoz csak december 5-ére kaptam időpontot, és nagyon ideges vagyok. Volt már valaki így? Mi állt a háttérben? (Szeptember 6-án jött meg utoljára.)
Nos, remélem, nálam nem lesz pozitív (már bocsánat, de ha egyszer védekezek, akkor természetes, hogy azért teszem, mert nem szeretnék teherbe esni).
Meg nálam szeptember 6 az utolsó dátum, amikor megjött, azóta semmi.
Akkor viszont én ennek tudnám be a késéseket, nem a terhességnek, viszont így elég rossz lehet neked az biztos, mert ugye persze egyből erre gondol az ember, ha késik, hogy mi van ha?
Az jó, ha mész orvoshoz, ha addig bizonytalan vagy, esetleg csinálj tesztet, hátha kicsit megnyugszol. Az orvos meg majd megmondja, hogy mi a helyzet. Remélhetőleg.:)
Nem lehet esetleg ciszta?
Nekem mikor ennyit késett és a teszt negatív volt,ciszta volt a háttérbe sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!