Hogyan teszteljek? Életem első tesztelése lesz nemsoká.
Hogy csináljam? Tartsam a vizeletem alá, vagy gyűjtsem össze valamilyen üvegbe, és rakjam bele a tesztet? Hogy biztosabb? Ti hogy csináltátok? Ugye van hozzá használati utasítás?:$
Bocsi a sok kérdésért, de ideges vagyok, még nem terveztük a babát, és rosszban vagyunk párommal.. :(
Nekem jó baradig egy hajlakkos üveg kupakja volt. :-) Aztán beszereztem gyógyszertárban egy vizeletgyűjtő steril edényt. 70 Ft-ba került.
Mielőtt tesztelsz, legkésőbb előtte levő este vedd ki a használati utasítást, és olvasd el alaposan. Pontosan leírják benne, hogy mit, hogyan csinálj. Nem szerensés, ha a vécén szerencsétlenkedsz a használati utasítással, miközben a család ott toporog a másik oldalon.
Van 50-es, 25-ös, 20-as és 10-es érzékenységű. A 10-es a legérzékenyebb, ha van ilyen a gyógyszertárban, ilyet kérj.
Reggeli első vizeletből tesztelj.
Szia:
10-es érzékenységű pl a walentin, a Qupido.
Szorítok én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!