Hogyan teszteljek? Életem első tesztelése lesz nemsoká.
Hogy csináljam? Tartsam a vizeletem alá, vagy gyűjtsem össze valamilyen üvegbe, és rakjam bele a tesztet? Hogy biztosabb? Ti hogy csináltátok? Ugye van hozzá használati utasítás?:$
Bocsi a sok kérdésért, de ideges vagyok, még nem terveztük a babát, és rosszban vagyunk párommal.. :(
Az az igazság, hogy nem igazán szeretném, ha anyukámék tudnának róla.. És érdekes lenne, ha felvinnék valamilyen befőttesüveget vagy ilyesmit..
+1 kérdés :$ milyen tesztet vegyek, ami elég érzékeny?
Bármelyik teszt jó. De ha kimondottan érzékenyt szertnél, kérj olyat a gyógyszerésztől
A téjékoztató egyértelmű, olvasd el és reggeli első vizelet a legbiztosabb.
Remélem nem vgy babás, szavidból ítélve még szüleiddel élsz, nem vagy valami idős és a kapcsolatod sem stabil!
Jobb lenne megfelelően védekezni!
17 vagyok...
Úgy néz ki, párommal szakítunk.. Nekem elegem lett abból, hogy ő nem képes gumit húzni, én meg nem szedhetek fogamzásgátlót, ezért engem hibáztatott!... :(
De ha baba lenne, tuti megtartanám. Nem szeretnék gyilkos lenni.
Köszönöm a segítséget mindenkinek :)
Juj, izgulok, hogy mi lesz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!