Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki az elso babaval...

Van olyan, aki az elso babaval meghizott, masodik babaval nem szedett fel olyan sokat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:

ÉNNNN :D

Elsővel 20 kiló, másodikkal a 7. hónapban vagyok, és csak 2 kiló jött fel eddig. Az elsővel ilyenkor már 10 felett jártam.

2012. nov. 17. 17:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez megnyugtato:D Elsovel en is 20kilot szedtem fel, 5 honaposig oke volt, addig csak 2 jott fel, de utana, es raadasul 38 hetre szultem, mi lett volna, ha meg 2 hetig benn marad:S

Meg csak tervezzuk a masodikat, majd marciusban indul a gyartas:D csak felek, mi van, ha megint 20 kilo plusz lesz. Mikor megszultem, eppen 3-4 kilo jott le (3.5 volt a baba), es 10 honapos koraig nem kezdhettem el a dietat, mert ha nem ettem mindennap olyanokat, mint nutellaskenyer, akkor alig volt tejem. A 9. honap masodik feletol mar mindegy volt, hogy mit ettem, fogyott a tejem, es el is fogyott gyorsan. Aztan egy kemeny evbe kerult, mire 15 kilotol meg tudtam szabadulni, de az utolso 5 mar nem akart lemenni, most meg mar 1 ev alatt visszajott 5, ugyhogy meg le kell fogynom marciusig. Valahogy osszeszedem magam es leadok addig 10 kilot, aztan megprobalok nagyon odafigyelni, hogy mit eszek (Ha 10 kilot lefogyok, akkor sem leszek gezda, csak pont jo, nem szeretnek szuper modell vekonysagu lenni, azok mar minuszosak)

2012. nov. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!