Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek abban van valami,...

Szerintetek abban van valami, ha egyvalaki terhes lesz utána még sokan követik?

Figyelt kérdés
Csak mert van olyan mondás, hogy ha egy közösségben egyvalaki kismama lesz, utána sorra esnek teherbe a többi nők is. A mhelyemen múltkor a főnöknőm jelentette be, hogy terhes, rá egy hónapra egy másik kolleganőm, hozzáteszem mind több éve vártak a babára! És én is szeretnék! :)
2012. nov. 16. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk a faluban van úgy, hogy eltelik 1-2 év, szinte nem születik gyerek. Most legalább 7-8 baba várható:)
2012. nov. 16. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Januárban szült a sógornőm, a testvére rá 2 hónapra. Utána én májusban terhes lettem, de sajnos nem maradt meg. Most 3 hónapos terhes vagyok. Mindannyiunk szeretett volna gyereket. Munkahelyemen előttem ketten is bejelentették, hogy babásak, majd miután én is eljöttem, még egy kolléganőm is közölte, hogy ikreket vár, és egy másik kollégám is mondta, hogy babát vár a barátnője. Szerintem nem lehet kimondani, hogy összefüggés lenne, én inkább véletlennek gondolom, hogy egyszerre ennyien teherbe estünk.
2012. nov. 16. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pl baráti társaságban pl az történik, hogy hasonló korú emberek vannak jóban, így kb hasonló időben érnek el oda, hogy gyereket tervezzenek. De nálunk a munkahelyen is azért több a kismama mert mind kb 26-32 között vagyunk, így mindannyiunknál aktuális.
2012. nov. 16. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:

De én arra gondolok, hogy milyen érdekes, mert az általam említett eset is kb-3-4 év tudatos babatervezés után volt sikeres - szinte egyszerre.

Amikor én terhes lettem anno, akkor a sógornőmék már 5 éve próbálkoztak, és lám egy napon született a lányaink.

2012. nov. 16. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem van benne valami. Én pont így jártam a munkahelyemen :) Januárban kiderült hogy a kolleganőm babát vár,aztán márciusban a másik,májusban pedig nekem lett pozitív a tesztem.

És mindhármunknak lánya lesz,lett :D

Sőt most hívott a másik kolleganőm,(alig fél órája)akik már 2 éve próbálkoznak a babával,hogy pozitív lett a tesztje. Ugyhogy lehet benne valami. :D

Nektek sok sikert a babához! :)

2012. nov. 16. 14:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, mi is másfél éve várjuk már a kétcsíkot... :)
2012. nov. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!