Kérdésem az, mint már oly sokan másoknak: szerintetek terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, de nagyon szeretnék gyereket, viszont se lakásunk a párommal, se pénzünk jelenleg, szóval kb. 4-5 év múlva tervezzük. Még tanulok. Ő meg munka mellett tanul. Mégis, állandóan egy babáról álmodozom, persze tudom, hogy kb. a semmibe szülném, mert maximum arra van pénzem, hogy éhen ne haljak. NA de a tüneteim: szombat óta nagyon fáj és feszül a mellem, rendesen meg is duzzadt, pedig sosem szokott menstruáció előtt. Ez picit megijeszt, pedig rendesen szedem a fogamzásgátlót, de mi van, ha túl termékeny vagyok?(anyu is úgy szült engem, hogy kizárták, hogy valaha is gyereke legyen) fáj a derekam is és nagyon álmos vagyok állandóan. Most péntek/szombaton kéne megjönnie. Nincsenek olyan hatalmas jelek, de egyszerűen úgy érzem, mintha terhes lennék. Nem tudom rendesen megfogalmazni. Vagy már csak beképzelem?2010. okt. 25. 21:33
1/8 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy terhes vagy, de ezek elég általános tünetek, a terhességen kívül még influenzát is jelezhetnek, szóval én azt tanácsolom, hogy vegyél a dm-ben egy terhességi tesztet és nézd meg, nem drága, és olyan a doboza is, mint egy fogkrémnek, a kutya se fog rád figyelni. Hajrá! :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem mar annyira szeretnel egy kisbabat,hogy bemeseled magadnak ezeket a tuneteket!
3/8 A kérdező kommentje:
Hát azért nem ezen jár állandóan az agyam. A mellfeszülést azt biztos nem mesélem be, mert azóta kezdtem el gondolkodni azon,hogy mi van, ha terhes vagyok, mióta érzem, mert nálam abszolút nem szokott ilyen lenni. Nem tudom, hogy vegyek-e tesztet vagy kivárjam a hétvégét, hogy megjön-e vagy nem. A teszt esetleg mutatna valamit is már most?
2010. okt. 25. 21:52
4/8 anonim válasza:
tesztelj 10es erzekenyseguvel, hogy mar alacsonyabb HCG hormont is kimutasson a szervezetedbol, ugy tudom ilyen itthon a Qupido, mielobb tudd meg, nem artana felkeresned a dokit se, ok tapintasbol megmondjak javareszt..
5/8 anonim válasza:
ja az utolso voltam, s nem mondtam nekem is vannak tuneteim, hetek ota mellfeszules meg nagyobbak is lettek joval, faradtsag, mintha megjon erzes neha neha, holnapra nem varom...
6/8 anonim válasza:
vegyél 10-es érzékenységű tesztet, pl. a tesz-veszen 80 ft/db + postaköltség és tesztelj pl. csütörtökön!
írj hogy mi lett. a mellérzékenység és a duzzadság nekem mindkét gyermekemnél terhességet jelzett!
7/8 A kérdező kommentje:
Jó majd szólok az eredményről. Jajj, kettős érzéseim vannak. A héten minden kiderül. Köszi, hogy írtatok!
2010. okt. 25. 23:13
8/8 A kérdező kommentje:
Helló!
Ha valaki kíváncsi: tegnap reggel teszteltem, negatív lett. Mondjuk még most sem jött meg, de ami késik, nem múlik.
2010. okt. 30. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!