Milyen gyakori környezetetekben a Kristóf név?
Figyelt kérdés
Főleg babákra és gyermekekre gondolok.2012. nov. 14. 16:16
1/11 anonim válasza:
A kisfiam (3,5 éves) ovis csoportjában nincs ilyen nevű kisfiú, jártunk babúszásra is az elmúlt 3 évben, ott sem volt, sőt a Ringatón sem. Most hogy írom, én azt hittem, ennél gyakoribb ez a név :). Egy Kristófot ismerek, de ő már 15 éves.
2/11 anonim válasza:
Egy ismerősömnél van egy 3 éves kisfiú, többet nem tudok.
3/11 anonim válasza:
A fiamat hívják Kristófnak! 12 éves.
5/11 anonim válasza:
Éppen ma ismertem meg egy 7 éves Kristófot. Egyébként rajta kívül nincs ilyen nevű ismerősöm.
6/11 anonim válasza:
Az én kisfiam is Kristóf,de a környezetünkben nem ismerek mást.
7/11 anonim válasza:
Egyetlen Kristóf van a környezetemben, sógoromék kisfia. Szerintem szép név.
8/11 anonim válasza:
Két Kristóf nevű gyermeket ismerek.
9/11 anonim válasza:
Nagyon-nagyon tág környezetben egy 14 éves fiúnak a neve. (Barátnő lányának barátja.)
10/11 anonim válasza:
Egyik fórumtársam kisfia (2 éves), ill. 2 munkatársam, de ők már felnőttek (25-30 között).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!