Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy baba?

Mennyi az esélye, hogy baba?

Figyelt kérdés
Tudom rengeteg ilyen kérdés van. Elnézést. Június 22.-én ott aludtam a barátomnál (amúgy 23 évesek vagyunk, már négy éve járunk, de még nem akarunk babát, csak később...jah és jegyesek is)és együtt fürödtünk kádban. Szex nem volt, csak egy kis petting. Elment, de nem a vízben (szájban). Én nem voltam elvileg termékeny időszakban. (menzi után 4 nappal, bár tudom ez nem jelent sokat)Mégis, ugye én is ott fürödtem aztán félek, hogy baj lehet belőle. Kérlek csak normális kommenteket küldjetek. (Talán így névtelenül is, de ennyire tiszteljük meg egymást!) Köszönöm
2009. aug. 14. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
nem hinném h baba. Ennek a valószínűsége gyakorlatilag 0.
2009. aug. 14. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen rossz véleménnyel nem vagyok rólatok hiszen mi is szoktunk a kádban... :) és még ennél vadabb dolgokat is bevállaltunk már... Rátérve a dologra,szerintem nem kell izgulnod egyáltalán! :) Tuti nem vagy babás.De na esetleg késne...vegyél tesztet,bár nem látok rá esélyt ,hogy így ess teherbe.
2009. aug. 14. 11:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönön! Igen. Talán ennyi "rosszalkodás" belefér! Csináltam már tesztet ma reggel, mert ugye eltelt két hét, de negatív lett. Még van pár nap a következő menzeszig. Én sem nagy esélyt látok rá, hogy előző menzi után lehetett volna rögtön pé, mert ritka.
2009. aug. 14. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, így nem lehet teherbe esni, így csak a halak szoktak. :-) (Komolyan.)

Viszont a menszi itáni időszak sajnos termékeny. Gondolj bele: mondjuk 6 napig tartott a vérzésed, ez után 4 nappal, a 10. napon közösülsz, a hímivarsejtek meg minimum 2-3, de akár 8 napig is életben maradhatnak benned! ha közben kiszabadul egy petéd, amire jó esély van, akkor teherbe eshetsz.

Példa: [link] Szeretkezés a 9. ciklusnapon, 3 nappal a vérzés vége után. Ovuláció a 16. napon történt, és a pete még talált ott az egy héttel azelőtti közösülésből élő hímivarsejteket, mert megtermékenyült. A nő a 30. ciklusnapon pozitívat tesztelt.

Azt mondhatjuk teját, hogy akkor vagy elvileg nem termékeny időszakban, ha az ovuláció már lezajlott. Az csak egyszer van egy hónapban, és a pete csak 24 óráig él. Miután elhalt, már nem lehet megtermékenyíteni.

2009. aug. 14. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos nem vagy terhes!!!!
2009. aug. 14. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem, kb 3 napig tartott a menzesz. Igazad van! Én írtam rosszul. A menzesz első napjától számítva a negyedik nap. Köszi még egyszer a kommenteket! Hasznosak voltak és megnyugtak!tó
2009. aug. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!