Mennyi az esélye hogy ha peteéréskor vagyunk együtt a párommal akkor sikerül a baba?
Bocsi, arányszámot nem tudok mondani, nem vagyok orvos és nem is tudom :D
Nos, lehet hogy közhelyes, de jól ismert és elfogadott tény: Ha elhiszed, hogy sikerülhet, gondolatban eljátszod ahogy teherbe esel, és nem görcsölsz rajta akkor sokkal jobban van esélye, hogy sikerül. Ha nem az jár az eszedben h Baba baba baba, akkor átengeded magad.
Azt mondják, a baba először a fejben fogantatik meg.
Engem is nyolc évig vártak, terveztek, mígnem lombikbébiként megszülettem :))
Nekem Június 14-én volt meg utoljára, a ciklusaim 28-30 naposak. Párom vidéken dolgozott, ezért ritkán voltunk együtt. 29-én végre sikerült egymásra találnunk, csak a védekezés maradt el. :) Akkor, egyetlen egyszer nem védekeztünk, amúgy mindig óvszerelmeskedtünk. :)
Március 21-re várjuk a kislányunkat. :)
Én már nagyon-nagyon régóta szerettem volna babát, párom még várni akart 1-2 évet. Folyton azon imádkoztam, hogy ez az egy "nem védekezés" segítsen az álmaimat beteljesülni. :)
Dokim szerint telibe találtuk a félidőt, ezért is jött össze elsőre a babó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!