Ha babát tervezünk milyen vitamint szedjek?
Figyelt kérdés
ma vettem c-vitamint de van itthon c-magnézium-multivitamin pezsgőtabletta:) mit szedjek?hogy egészséges legyen a baba?2012. nov. 13. 16:16
1/7 anonim válasza:
Vannak spéci bogyók, amiket kifejezetten kismamáknak fejlesztettek ki.
A párom az Elevitet szedte.
2/7 anonim válasza:
Folsav 3mg, és E-vitamin 100mg. Mindkettőből napi egy. Nekem ezt javasolta az orvosom.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!és a folsav és az e vitamin mire jó?
2012. nov. 13. 16:21
4/7 anonim válasza:
Femibion 800
De ha orvoshoz mész előtte, biztos megbeszélitek, h. Neked mit tart a legjobbnak.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,peteérésem van elvileg,jó lenne ma megpróbálni:)
2012. nov. 13. 16:51
6/7 anonim válasza:
Én e-c-b6 vitamint szedtem + folsavat.a vitaminokat a párom is szedte kivéve folsav.de szedhetsz terhesvitamint is,abba minden van ami kell!
7/7 anonim válasza:
Szedhetsz terhesvitamint, de igazából a folsav a legfontosabb. Az felel leginkább a baba egészséges fejlődésért a legelején. A c vitamin nem árt, főleg télen, az e-vitamin meg jó a méhnyálkahártyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!