Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát tervezünk, milyen...

Babát tervezünk, milyen vitamint ajánlott szedni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Max. folsavat. Emellett elég, ha normálisan táplálkozol!
2011. júl. 29. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap ajánlotta a nőgyógyász az Elevitet. Ma kezdtem.
2011. júl. 29. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Ahogy az első írta. Ez a harmadik terhességem, csak folsavat szedek, minden eredményem tökéletes. Az orvosomban maximálisan megbízom, azt mondta, hogy a baba elveszi, ami kell, ha az anyának hiánya van bármilyen vitaminból, ásványi anyagból, akkor a laborvizsgálatok során kiderül, hogy kell-e pótlás, és akkor is csak abból, ami hiányzik. Ha több vitamin jut be, az se egészséges, és nálam sok gondot okozott az első babánál. Gravidát szedtem a terhesség tervezésétől a szoptatásig, és a gyomorsav gondoktól kezdve a 4 kiló feletti babáig sok mindenért lehet a magzatvédő vitaminbombát gyanúsítani. Ez a magzatvédő mánia inkább a gyógyszergyárak reklámja... Sok zöldség, gyümölcs, mozgás, és nem lesz gond!

Boldog babavárást!

2011. júl. 29. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedek a a megtermékenyülésem előtti hónaptól.
2011. júl. 29. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Femibiont!
2011. júl. 29. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
A Femibion állítólag jó, de én pl. nem szedhetem a jódtartalma miatt, úgyhogy Elevites vagyok.
2011. júl. 29. 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Először én is szedni kezdtem gravidát, aztán elfogyott, akkor vasat (vérszegény vagyok), az is elfogyott, akkor sima multivitamint, az is elfogyott, és még mindig nem jött a baba.

Na, ekkor elegem lett, nem szedtem semmit, és megfogant... :D

Most vettem vasas peszgőtablettát, de az állítólag nem sokat ér, majd kíváncsi leszek, mi derül ki a vérvételen.

Amúgy azt tudom, hogy az A-vitaminnal kell nagyon vigyázni, mert magzati deformációt okozhat a túladagolása, a máj meg eleve évekre előre tartalékol belőle...

És a C-vitamin betegtájékoztatóján is azt olvastam, hogy a nagy dózisú károsíthatja a magzatot, meg hozzászokást okozhat.

2011. júl. 29. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:

A Femibiont tartják a legjobbnak világszerte. De a legfontosabb amit szedned kell, az a folsav, mivel kulcsfontosságú a fejlődési rendellenességek kialakulásának megelőzésében.

egy szülésznő

2011. júl. 29. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi most álltunk neki a babaprojektnek, 6 év után hagytam abba a fog.gátlót. Rengeteg cikket, fórumot és kérdést-választ olvastam a neten, többek között itt is. Saját felmérésem alapján :) a Femibion 800-at választottam, azt szedem már egy hete, és tegnap elött vettünk a párommal E vitamint, ami segít a sejteknek nőknél és férfiaknál is.

Összehasonlítottam összetétel alaján a Femibiont és a Gravidát, ugyan az, de a Gravidáról több rossz tapasztalatot olvastam (hányás, émelygés, székrekedés).

Nekem eddig nincs semmi bajom a Femibiontól.

Már csak azon izgulunk, hogy elsőre összejöhessen a baba.

Sok sikert.

2011. júl. 29. 12:37
 10/10 anonim válasza:
31%
Én a Forever vitaminjait ajánlom, azok 40 éve bizonyítanak. Írj nekem az ivanyister@gmail.com-ra, és küldöm is az árajánlatot. A nejem is azt szedte és lett is két gyönyörű babánk.
2011. júl. 31. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!