Ugye örülhetek? Ez szerintetek is pozitív? Ma délutáni teszt.
Nekem 15 hónapnyi várakozás után volt teljesen felfoghatatlan az egész amikor megláttam a két csíkot amire annyit vártam. Ennek majdnem napra pontosan egy éve, az eredmény épp alszik. Gratulálok Neked!:)
Boldog babavárást kívánok!
Gratulálok!!! Első baba?
Nekem tegnap volt ugyanilyen kérdésem, íme:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ó hát ez egyértelmű pozitív! Hatalmas gratula :)) Szerintem még egy darabig szokni fogod a gondolatot, magamból kiindulva :) Mi 11 hónapot vártunk a kismanóra, de napokig nem fogtam fel, hogy sikerült!! Már azt hittem, nekünk biztos soha nem jön össze..
Sok boldogságot! :)
29 hetes km
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm:))))
Jövőhét pénteken megyek orvoshoz, remélem minden rendben lesz.
16-os vagyok!
Megkérdezhetem, hogy talán másképp csináltál valamit, hogy most sikerült? Valami praktika vagy ilyesmi ami okozhatta, hogy babás lettél? Minden tanácsot megfogadok, annyira szeretnék már én is kisbabát!
Szia Kedves Utolsó válaszoló!
A múlt hónapban voltam hormonsort nézetni, a 3. és 21. napon. Elvileg azt akartam visszavinni a dokihoz, hogy nézze meg, miután elmúlt a mensim, de már nem jött meg.
Szóval semmit nem csináltam másképp, nem ittam semmilyen teát, semmit, csak szerettük egymást a férjemmel:)
Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!