Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azokra lennék kíváncsi, akik...

Azokra lennék kíváncsi, akik sajnos elvetéltek, utána mennyi idő után estek teherbe, és várják most a babájukat?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 07:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem is volt egy vetélésem 9 hetesen. Rá egy hónapra levetettem a cítológiámat, ami P3-as lett + HPV, mire ebből kikezeltek eltelt 4 hónap. Újból próbálkoztunk, az első hónapban lett is egy poz. tehességi tesztem, ami 4 nap után negatívvá változott, és megjött a mensim nagyon erősen, uh-on még nem látszott semmi, mert nnyira pici terhesség lehetett...

Ezek után tartottunk 4 hónap szünetet, majd próbálkoztunk, ismét elsőre terhes lettem, ezúttal szerencsém volt és most itt alszik mellettem a 10 hetes kisfiam :-)

2009. aug. 14. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 2007 októberében volt egy vetélésem a 7. héten és 2008 márciusában estem utána ismét teherbe. Ő már velünk maradt és ma 7,5 hónapos.

2009. aug. 14. 11:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztottátok mindezeket velem!

Örülök, hogy ott van mellettetek a babátok, sok boldogságot kívánok nektek!!!:-)

2009. aug. 14. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 hónapja volt missed ab.-om Most kezdjük újra a próbálkozást. Remélem mielöbb sikerül a baba.
2009. aug. 14. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!