Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már többször elvetéltek,...

Akik már többször elvetéltek, mi van veletek? Miket írtak fel az orvosok, miket állapítottak meg? Kinek sikerült azóta már kihordani a babát?

Figyelt kérdés
Én a 3. vetélésen vagyok túl, (3.nál kaptam magzatmegtartó gyógyszereket is) most vizsgálgatnak, de érdekelne, hogy mikor lesz ennek eredménye, mert nagyon vágyom egy babára már.
2009. okt. 15. 15:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már 4 vetélésen vagyok túl...(Orvosilag igazoltan, de 5 alkalommal volt pozi tesztem, UH-n csak 4*látták, és csak azt ismerik el terhességnek)

Kezeltek Clostival, Bromocriptinnel, kaptam Utrogestant, de sajnos amikor összejött a baba, akkor is elvetéltem...

Most a saját szakállamra megyek egy magánlaborba, és kérek néhány vérvizsgálatot. Trombozist nézetek, géneket, hormonokat. Drága, de a dokim nem akar foglalkozni velem, mindenáron meddőségibe akar küldeni, persze a Kaáliba. Nem meddő vagyok, hanem beágyazódási probléma van.

Inszemet javasoltak, de könyörgöm, minek??? Hogy még egy baba elhagyjon???

Ha valamelyik értékem nem lesz jó, legalább már tudok merre lépni. Sokan hülyeségnek tartják, de nem érdekel.

Ha minden oké, akkor meg megyek a Czeizelhez. Ha ott is minden oké, na akkor megyek a Kaáliba!

Remélem nálad is hamar kiderül, hogy mi a baj!

Szurkolok magunknak!!!!!!!

2009. okt. 15. 15:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, még mielőtt valaki belém köt, hogy minek kontárkodom bele az orvosi dolgokba, azért, mert megtaláltam a habituális vetélés vizsgálati protokollját, és azokból válogattam össze egy eü-s ismerőssel a vizsgálatokat!

Jövő hét csütörtöken megyek, ha érdekel, majd megírom az eredményeket! Ki tudja?!

2009. okt. 15. 15:53
 3/14 A kérdező kommentje:

Szerintem egyáltalán nem hülyeség amit csinálsz. Nekem most volt immunvizsgálatom és ott is mondta a nő, hogy több nő volt már úgy ott náluk, hogy túlvannak nem egy inszemen, de még csak most jöttek immunra, holott ezzel sokmindent ki lehet szűrni. Én is ennek az eredményére várok most és utána meglátjuk, hogyan tovább. Én genetikai vizsgálatra gondoltam még, mert anyukámnál beigazolódott, hogy a fiúkat nem tudta kihordani. Lehet, hogy én is így járok majd??? Ki tudja.

Ha esetleg kiderül Nálad valami, megírod, hogy mi volt. Igazán érdekelne. Előre is köszönöm.

2009. okt. 15. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, megírom!

Én azért erőltetem ezt a témát, mert anyukámnak született sziámi iker babái, akik 1 órát éltek.

Orvosok szerint kutyaszőr miatt (emeleten laktak, de a fszt-en volt egy kaukázusi kutyus), és ezt írásba is adták, de ki tudja?

Bennem van a félsz, de nagyon...

Ahogy megvannak az eredményeim, megírom, igérem!

2009. okt. 15. 17:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Írhatsz privit is. :) Szorítok Neked.
2009. okt. 16. 08:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Megkérdezhetem,hogy hogyan volt az anyukádnál? Hogy nem tud fiút kihordani. Mert nekem is volt egy halvaszületett kisfiam, utána vetélés, őt nem tudom mi lett volna. Aztán lett 2 kislányom. Most szeretnénk újra babát, jó lenne ha kisfiú lenne. Két hónapja volt egy spontán, korai vetélésem. Annyira éreztem, hogy fiú lett volna. És most attól félek, ha fiúval leszek terhes akkor megint elmegy. Pedig nagyon szeretnék. Anyukádnak bizonyitottan több fiú is lett volna, vagy hogy tudta meg, hogy nem lehet fia?

Előre is köszi!

2009. okt. 19. 12:48
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkoriban még nem voltak ilyen speckó vizsgálatok, amivel minden ilyesmit meg lehetett állapítani, de két vetélés után (egy 2 hónapos és egy 3 hónapos) 5 hónaposan is és 7 hónaposan is halva kellett szülnie egy fiút. Akkor csináltak vizsgálatokat és kiderült, hogy vmiért megöli a fiú babákat a szervezete. Utána már csak lányokkal esett teherbe és minden simán és problémamentesen ment. Én ennyit tudok a dologról. :(
2009. okt. 20. 08:28
 8/14 anonim ***** válasza:
én 2 vetélésen vagyok túl, és most megint babás vagyok 9.4 hetes, de parázok rendesen. Én szedek most duphastont, és nálam a genetikai vizsgálaton kívül mindent megcsináltam, még immunológiai vizsgálat is volt, és minden rendben volt. Eddig a genetikai vizsgálatot azért nem csináltattam meg mert nagyon drága, és a doki azt mondta, ha azzal baj lesz akkor úgysem tud semmit csinálni.
2009. okt. 20. 09:20
 9/14 A kérdező kommentje:

Utolsótól kérdezem:

kiderült, hogy mitől mentek el a babák?

2009. okt. 20. 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy semmi nem derült ki, azt mondta a doki, hogy valószínűleg beágyazódásnál volt valami probléma, vagy a kromoszómáknál, de nekem, már a terhesség legelejénél problémák voltam, az elsőnél véreztem, és kisebb volt a petezsák, embrió nem is alakult ki, a másodiknál pedig a 10 héten CRL: 3 mm volt, és utána már szívhang se volt, és ennél a terhességnél elég későn alakult ki az embrió. A mostani terhességemnél már a 6. héten volt szívhang, és a méretek is megfelelőek voltak. Nagyon bízok benne hogy most minden rendben lesz.
2009. okt. 20. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!