Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már többször elvetéltek,...

Akik már többször elvetéltek, mi van veletek? Miket írtak fel az orvosok, miket állapítottak meg? Kinek sikerült azóta már kihordani a babát?

Figyelt kérdés
Én a 3. vetélésen vagyok túl, (3.nál kaptam magzatmegtartó gyógyszereket is) most vizsgálgatnak, de érdekelne, hogy mikor lesz ennek eredménye, mert nagyon vágyom egy babára már.
2009. okt. 15. 15:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

12.48-as. Köszönöm a válaszodat!

Egyébként én voltam genetikai kivizsgáláson. Tőlünk csak vért vettek, és egy hónap után volt eredmény, és elkérdeztek mindenkit a családból, visszamenőleg is, hogy kinek milyen betegsége volt. Végül kiderült, hogy csak egy szerencsétlen véletlen volt ami a babánkkal történt. A vetélésre pedig azt mondták,hogy valószinű nem függ össze a kettő, simán abba a százalékba soroltak, akik 100-ból nem tudom mennyi elvetél. Ja, és annak ellenére, hogy két egészséges babám lett, nem ment olyan könnyen az sem, mert folyton barnás folyással küszködtem.

Sok sikert nektek!

2009. okt. 20. 15:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap meglett az immunológiám eredménye: minden rendben. Így sztem elkezdjük újra a próbálkozást.
2009. okt. 21. 09:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok.

Megjöttek az eredményeim. Minden negatív lett... Egyedül a prolaktinom lett egy egy hangyányit emelkedett, de azzal régebben is voltak gondjaim.

Kész vagyok. Esküszöm, örültem volna, ha valami nem lett volna jó. Így teljes a tanácstalanság.

Azt hiszem, nincs más hátra, marad a Kaáli...

2009. okt. 29. 07:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Én most megyek vissza a nődokihoz és kiváncsi leszek hová küld el még. Sztem hormonvizsgálat lesz a vége...és nem mertük elkezdeni a próbálkozást. :( Nem akarunk kisérletezni. :(((
2009. okt. 29. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!