Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedhetek folsavat teherbeesés...

Szedhetek folsavat teherbeesés előtt? Előbb menjek háziorvoshoz, vagy nemszükséges?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát én úgy vagyok vele, hogy ha gyereket tervezek, akkor MINDENT megkérdezek a dokitól. Az ilyet is...

Itt senki nem ismeri a kórtörténetedet.

2012. nov. 12. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy ez, vagy az. Tehát ha kivizsgálás mellett döntesz, akkor menj el orvoshoz, de akkor viszont ne szedj semmit, amíg meg nincsenek az eredmények. Viszont ha még nem mész orvoshoz, akkor szedhetsz folsavat, és meg lehet próbálkozni pár hónapig, hátha összejön a baba. Én is szednék többmindent, de mivel már voltam dokinál, aki berendelt mindenféle vizsgálatra, így inkább nem szedek semmit, várok egy kicsit vele.
2012. nov. 12. 14:36
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.kb.6hónapja próbálkozonk de még sajnos nemjön össze. nemszeretnék még kivizsgálásokra járni, várok még pár hónapot hátha sikerül,ezért kérdeztem h szedhetek-e ilyet,nem kell vérvétel vagy ilyesmi hogy szedhessem?és nem lesz tőle semi bajom?
2012. nov. 12. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz még dokihoz szaladni, akkor nyugodtan szedhetsz folsavat, semmi bajod nem lesz tőle. Remélem sikerül mihamarabb a bébi.
2012. nov. 12. 15:26
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi,énis nagyon remélem hogy sikerül.
2012. nov. 12. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
A folsavtól semmi bajod nem lesz, viszont a sajnos a teherbeesésben sem segít!
2012. nov. 12. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!