Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOsok Ti hogy estetek teherbe?

PCOsok Ti hogy estetek teherbe?

Figyelt kérdés
múlt héten tudtam meg hogy PCOm van, ultrahangon láttuk a ok kis cisztát, hormonjaim is igazolták. Most az orvos azt mondja szedjek Diane35öt fél évig és meggyógyulok, mondtam, hogy gyereket szeretnék, erre azt mondta, akkor műtét... tényleg csak ezek a lehetőségeim?
2009. aug. 13. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a PCOS egy anyagcsere zavar, ami hormonális problémát is okoz. A fogamzásgátló, a műtét, és a CLosti sem szokott igazán megoldás lenni. Az alábbi két linken megtalálható az amit a témában tudni érdemes.

[link]

[link]

2009. aug. 13. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
igazából azt szeretném tudni, hogy nem lehetek terhes fogigátlós kezelés és műtét nélkül? valami más módon? másik kezelésekkel?
2009. aug. 13. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nálam enyhe pco-t láttak. simán, mindenféle segítség nélkül, spontán teherbe estem 2-3 hónapon belül.
2009. aug. 13. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tényleg attól függ, milyen fokú a pcos-d. Gyógyítani nem lehet, csak kezelni.

Nekem nem volt ciklusom, így kaptam Duphastont, majd Clostit és Fostimon tüszőrepesztőt. Elsőre teherbe estem, de sajnos a 7.héten elment a baba- Utána megint nem jött meg, így jött a műtét, de nálam nem igazán volt sikeres, mert a ciszták ugyanúgy ott voltak a petefészkeimben. Megint jött a Duphi-Closti-Fostim. kúra és újból terhes lettem, és ő már velünk maradt. Ma már 7,5hónapos.

Ne keseredj el, nem reménytelen a helyzet és a műtét sem törvényszerű.

Sok sikert és kitartást!

2009. aug. 13. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:

enyhe pcos válaszoló: nem is szedtél semmilyen gyógyszert?

és mit jelent, hogy enyhe? nekem vannak cisztáim, sok 4-6 mmes, legutóbb menzi helyett már csak barna folyadék jött és a hormonvizsgálat is a pcot igazolj...

2009. aug. 18. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!