Megfog jönni szerintetek vagy mi ez? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szabályatalan , elhúzódó ciklus miatt, lehet peteérés sincsen, de ez nem bizonyítot még (ovuteszt szertin van), felírta dokim a clostit. Okt. 19én volt az utolsó mensim. Jövő hét péntek körülre azaz november 15-16 körülre nem várnám. UH-n is voltam, egy db érett tüsző a jobb petefészekben 19mm-es volt. Azt mondta a doki, hogy legyünk eggyütt 3 nap múlva. DE másnap olyan szúrkálásom, görcsöm volt, hogy szerintem megtörtént előbb a repedés még egy nagyon poici vérzésem is volt, éppen csak egy tűhegynyi. Ma meg olyan folyásos szerű enyhén rózsaszínes valamim van, azaz olyan véres...ez nem lehet szerintem beágyzódás jele mert élénk színű a vér nem??? Vagy volt már valakinek ilyen?????2012. nov. 11. 14:44
1/1 A kérdező kommentje:
Azon a héten 4 napon keresztül együtt voltunk, az esélyt megadtuk... Első babánk spontán megfogant a 2. hónapban.
2012. nov. 11. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!