Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel pozitív lett a...

Xtina22 kérdése:

Ma reggel pozitív lett a tesztem! :-) De lehet attól is poz h ha azt érzékelné h megfog jönni?

Figyelt kérdés
Vagy babás vagyok tényleg? :-)
2012. aug. 18. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha szép erős a teszted akkor tuti babás vagy. Attól nem lesz pozi hogy meg kellene jönni-e. Esetleg képet tudsz mutatni ??

És Gratulálok !!!

2012. aug. 18. 08:57
 2/11 anonim ***** válasza:

ha azt is "érzékelné, h meg fog jönni", akkor a terhességi tesztnek nem lenne semmi értelme :-)

gratulálok a babához!

2012. aug. 18. 09:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a gratulációkat csináltam képet de nem tudom hogy kell feltölteni :S
2012. aug. 18. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Csak a baba(nagyon ritka esetben ciszta) tudja "rávenni+ a szervezetet, hogy azt a hormont termelje, amit kimutat a terhességi teszt!! :)

Szóval én is beállok a sorba, hogy gratuláljak!! :)

Itt meg fel tudsz tölteni képet, majd belinkeled ide válaszba: [link]

2012. aug. 18. 09:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok Neked!!! :))) Én is ma reggel teszteltem pozitívat, X-epil és Clearblue teszttel! Alig akarom elhinni!
2012. aug. 18. 09:42
 6/11 cavalli ***** válasza:
Mennyi idő után csináltatok tesztet? Minden úgy kismamának nagyon nagyon gartulálok!!!!!!!! :)))
2012. aug. 18. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Cavalli: Nekem hétfőn kellett volna megjönnie, ma szombat van. A ciklusaim általában 31 naposak, ma pedig a 36. nap lett volna...:)
2012. aug. 18. 11:08
 8/11 cavalli ***** válasza:
Nekem rendszertelen, így 28 nappal számolok, akkor hétfőn kellene megjönnie, de percenként van olyan érzésem, hogy megjött, pedig nem... Milyen tüneteid vannak? Nekem mensi előtt annyira nem szoktak erős tüneteim lenni, de most elég erős premensis tüneteim vannak, görcsökkel, émelygéssel.
2012. aug. 18. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Cavalli: nekem borzasztóan fáj a derekam tegnap reggel óta,továbbá lehet viccesnek tűnhet de nagyon fázom még ilyen jó időben is, különösen a lábfejeim.. :) Tegnap este nagyon erősen "mindjárt megjön" érzésem volt, de még aznap elmúlt, és se előtte-se utána nem éreztem, hogy meg akarna jönni. De ezen kívül se mellfájdalom, se duzzadtság, se hányinger, se semmi. Talán annyi, hogy akkora hasam van, mint egy hordó, szóval puffadt vagyok egy kicsit :)
2012. aug. 18. 12:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát nekem múlthéten volt az h minden nap este volt hányingerem...

Ma reggel óta h tudom h tényleg babás vagyok éhes vagyok, de közbe nincs is étvágyam hányingerem is van...a mellbimbóm érzékeny a hasamat nagyobbnak látom meg néha mintha belenyilalna méhembe :S meg mintha émelyegnék de úgy kb. ennyi de lehet később rosszabb lesz vagy semmit nem fogok érezni...

Most már csak arra várok választ h remélem jó helyen van a babácskám :)

A többieknek is boldog babavárást! :D

2012. aug. 18. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!