Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megfog jönni vagy terhesség?

Megfog jönni vagy terhesség?

Figyelt kérdés
Utóljára október 11-én jött meg, ez teljesen rendben volt,5napig tartott, rendes vérzéssel.( 11-16 ig ) 15-én együtt voltunk párommal ugy, hogy még megvolt. Nem használtunk óvszert, csak megszakitással védekeztünk, egyáltalán nem élvezett belém.( Eddig 2éve mindig igy csináltuk ) 23-án éreztem, hogy a bal cicim viszket( sosem volt még ilyesmi ), akkor bekentem krémmel másnapra el is múlt. De megijedtem, hogy ez mi lehet. A vérzésem kicsit rendszertelen 33-37 nap-ra szokott megjönni. Nem igazán tudom, hogy a terhességi tünetek mikor jelentkeznek? Tegnap elkezdett fájni a bal cicim nyomásra, oldalt. Ez nálam rendszeres kb. 1-2 héttel az előtt, hogy megjönne. Csak most szerintem korábban kezdett el fájni.De kicsit ma is viszketett a cicim, de elis múlt.Folyásom nincs, de nem is szokott, tehát az sem változott. Akkor most végülis mi lehet, megfog jönni vagy esetleg baba? Kellene lennie más tünetnek is, mint a mellviszketés vagy ez még korai lenne? Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. okt. 31. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nem hiszem, hogy baba lenne a dologban.

Mensi alatt voltatok együtt, úgy hogy a párod el sem élvezett, hát elég kicsi az esélye. Talán akkor ha volt egy soron kivüli peteérésed.szerintem nagyon kicsi az esélye.Bár nem lehetetlen, hallottunk már ettől furcsább beszámolókat is:)

Tán tervezitek a babát?

2012. okt. 31. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:
vagy is bocsánat nem élvezett beléd a párod.
2012. okt. 31. 19:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)Nem, nem tervezzük a babát, csak nem igazán tudtam, hogy ez a mellviszketés , valamint hogy kicsit hamarabb jelentkezett a cicifájás mit jelenthet.
2012. okt. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!