Lehet az előváladéktól is teherbe esni?
De még mennyira,hogy lehet!
Barátnőm kisfia 3 éves múlt,ő is így fogant!
én is ki vagyok az előváladéktol
remélem nem vagyok terhes csak nekem azért fura mert barátommal gumi nélkül csináljuk kbmultkor is 4x és akkor is megjött csak nekem még nem állt be a havim ,és ma kell megjönni ,és akkor se csináltuk gumival csak néha kb 3x és néha amikor csináltuk gumi nélkül akkor megálltunk 3x-4x néha hányingerem van de lehet h nem ettöl,voltam már ezért nögyogyásnál is és mondták h nem vagyok terhes még anno 1honapja ,és remélem most sem kérlek segitsetek mit tegyek?
Szia.
Szerintem ne stresszelj emiatt,mert akár ettől is késhet ,hogy te ideges vagy,nem hiszem ,hogy terhes lennél lehet hogy csak késik a menszeszed mivel magad is mondtad hogy nem állt még be..sok oka lehet annak ,hogy nem jön meg :stressz(idegesség)megfázás(betegségek)és akár az is hogy most kellett volna megjönnie és te lefeküdtel a paroddal..lehet ez belezavart:)
Csinálj egy tesztet :)
Már megint 1001 x is ez a kérdés.Nem tudtok olvasni??Egy csomó kérdést válasszal kidob a rendszer,mielött kiírod!!!!!!
Ha nem szórul szóra ugyan ez lenne nem is szólnék semmit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!